Tchibo FOR BLACK ’N WHITE, lifestyle în alb-negru

Tchibo FOR BLACK ’N WHITE

Până să îmi atragă atenția noul sortiment de cafea Tchibo FOR BLACK ’N WHITE nu realizasem ce loc important ocupă duo-ul alb-negru în viața mea.

Garderoba mea este dominată de alb și negru, îmi plac deserturile cu ciocolată și îmi beau cafeaua întotdeauna cu un strat generos și pufos de spumă de lapte, pozele mele preferate de pe Instagram sunt alb-negru…

Negrul reprezintă eleganță, stil, dar și spiritul rock, rebel și nonconformist, iar albul, calm, luminos și angelic îl completează și îl complimentează în orice combinație, fie că este vestimentară, culinară sau în fotografii.

Tchibo Black and white

Dar să revenim la noua specialitate de cafea lansată de Tchibo și în Romania. Tchibo FOR BLACK ’N WHITE este obținută printr-un proces special de prăjire îndelungată, care îi conferă un gust puternic indiferent dacă este consumată neagră, pentru energizare, sau cu lapte, pentru plăcere și relaxare.

Tchibo Black and white

Am aflat cu această ocazie și de ce nu toate cafele îmi plac în egală măsură în combinație cu lapte, respectiv spuma de lapte din cappuccino și latte.

Cafeaua prăjită un timp foarte îndelungat conține, de cele mai multe ori, un nivel ridicat de acizi și substanțe amărui care în combinație cu laptele devin și mai accentuate.

Cafeaua prăjită special pentru a fi preparată cu lapte are un conținut mai scăzut de substanțe amărui, dar își pierde aroma puternică atunci când este combinată cu lapte.

Un tip optim de cafea are puține substanțe acide și amărui, dar în același timp își menține aroma puternică.

Cafeaua Tchibo FOR BLACK ’N WHITE depășește însă acest inconvenient – este ideală indiferent dacă este consumată neagră sau cu lapte și acest lucru se datorează faptului că în compoziția sa sunt integrate boabe prăjite diferit – boabele prăjite mai puțin îi oferă cafelei Tchibo o notă subtilă, iar cele prăjite o perioadă mai îndelungată îi asigură aroma puternică.

Mie, noul sortiment de cafea Tchibo FOR BLACK ’N WHITE mi se pare ideal: eu îl pot bea în continuare cu spumă delicioasă de lapte într-un cappuccino, mic răsfăț pe care mi-l acord din când în când, iar invitaților (mari fani și cunoscători în domeniul cafelei) le pot servi o cafea neagră puternică și aromată.

Vi-l recomand și vouă și abia aștept să-mi povestiți cum vi s-a părut.

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte articole din categoria Beauty:
Beauty news: Tesori d’Oriente
60 de ani de coafuri care rezistă, cu Taft

Cum să începi ziua minunat cu Dove DermaSpa
Experiența tratamentului cu Botox pentru păr
Cum scapi de celulită…

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Garnier ColorNaturals
Anterior

Cum a fost la filmarea noului spot Garnier cu Andra

3-tinute_primavara_alb_negru
Următor

3 ținute de primăvară în alb-negru