Tarzan – recomandare de film

Tarzan 3D

Pentru ca este weekend, dar nu este o vreme care sa te incurajeze la iesiri in natura sau plimbari lungi in parc, cred ca cea mai potrivita acum ar fi o recomandare de film. Asa ca daca te gandesti astazi sa parasesti confortul propriului camin pentru cateva ore, iti recomand un film de desene animate pentru toate varstele – Tarzan, distribuit in Romania de Mediapro Distribution.

Sunt sigura ca toti cunoasteti povestea baietelului care isi pierde parintii in junga periculoasa si este adoptat de maimute, crescand alaturi de ele, dar mie mi-a adus aminte de copilarie si de primele dorinte de a calatori si explora, pe care mi le-a trezit povestea lui Tarzan, in ecranizarile sale timpurii.

Ce mi-a placut la acest film de desene animate Tarzan?

In primul rand realizarea, merita sa vezi Tarzan 3D: cadre naturale spectaculoase, pline de culoare si profunzime.

Poti sa mergi la Tarzan cu cei mici fara griji, nu va fi nevoie sa le citesti dialogurile, iar personajele dublate de vedete ca Jojo,  Daniel Buzdugan, Pavel Bartos si Victor Slav, suna foarte bine in limba romana, neasteptat sincer pentru un desen animat, surprinzand perfect modulatiile si starile de spirit ale personajelor.

Dialogurile sunt simpatice si animate, presarate de glume si adaptate fiecarui personaj.

Daca mai ai vreun dubiu in privinta animatiei Tarzan, iata trailer-ul oficial. Eu vi-l recomand in acest weekend ploios.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scholl Velvet Smooth
Anterior

Scholl Velvet Smooth

Următor

Nicio masa fara peste: 2 retete de tartar de peste