Super premiere in mai la cinema

Luna mai anul acesta este marcata pe langa sarbatorile pascale de cateva super premiere la cinema. Cea mai asteptata super productie de anul acesta, The Great Gatsby, are premiera in mai la cinema, dar si doua sequel-uri foarte populare – Fast & Furious 6 si The Hangover Part 3, si nu in ultimul rand o noua comedie cu o distributie de zile mari. Daca nu ati vazut deja trailerele celor patru super premiere din mai la cinema le puteti viziona in continuare.

The Big Wedding (sau Nunta cu surpize) este o noua comedie de situtie cu o distributie care o pozitioneaza in topul prioritatilor mele cinematografice in luna mai: Diane Keaton (pe care o ador in roluri de comedie de la Something’s Gotta Give), Susan Sarandon, Robert de Niro (un triunghi amoros cel putin interesant), Robin Williams, Amanda Seyfried si Katherine Heigl. The Big Wedding (sau Nunta cu surpize) va avea premiera in cinematografe pe 10 mai.

The Great Gatsby nu mai are nevoie de nicio prezentare, de altfel, prin cele 4 sau 5 versiuni ale trailerului oficial, producatorii au dezvaluit deja tot ce era necesar pentru a crea dorinta si nerabdarea de a viziona filmul. Stralucire, petreceri somptuoase si decoruri decadente, bogatie, nebunie, crima, tragedie, drama, sentimente profunde si pasiuni rascolitoare, o super coloana sonora (din care face parte Beyonce, Lana del Rey, Florence and The Machine) si o super distributie (alaturi de Leonardo di Caprio si Carey Mulligan ii avem pe Tobey Maguire si Isla Fisher, printre multi altii). Pe 17 mai deci avem intalnire in cinema cu Marele Gatsby.

Fast & Furious 6 este un film de vazut in Imax, eu am vazut trailerul acolo si am ramas impresionata. Echipei irezistibile compuse din Vin Diesel si Paul Walker i se alatura in noua aventura Fast & Furious plina de viteza si adrenalina evident Dwayne Johnson. Fast & Furious 6 va avea premiera pe 24 mai.

The Hangover Part 3 (Marea Mahmureala 3) este asteptat cred de la lansarea The Hangover 2. Ramasi in formula de 3, in care au experimentat de altfel si aventurile hilare din Marea Mahmureala 2, celebrii petrecareti se tin departe de nunti si petreceri de burlaci de data aceasta, dar nu si de necazuri traznite, ajungand in Mexic acum. The Hangover Part 3 va avea premiera pe 31 mai.

Sunt sigura ca in ciuda timpului superb, super premierele din mai ne vor atrage cu siguranta in cinema. Care dintre filme crezi ca va avea cel mai mare succes la noi?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

3 retete delicioase de desert cu inghetata La Strada

Următor

Topmodele designer