Super cadou de Valentine’s Day, pentru EA

Rosie Huntington-Whiteley este un superb model care si-a facut debutul in filme in Transformers (nu neaparat un film din lista mea de filme de revazut) si a aparut in campaniile a numeroase branduri. Anul trecut, Rosie si-a incercat norocul cu o colectie de lenjerie comercializata in lantul de magazine Marks & Spencer, care a devenit bestseller, cea mai rapid vanduta colectie de lenjerie din Marks & Spencer din toate timpurile.

Anul acesta, de Valentine’s day, va fi lansata colectia de lenjerie primavara – vara 2013 Rosie Huntington-Whiteley care include piese fine de matase, in culori pastelate (potrivite oricarui tip de ten).

Piesele colectiei vor fi cu siguranta un cadou foarte inspirat de Valentine’s Day, atat pentru EA cat si pentru EL,dar pot constitui o surpriza foarte placuta cu orice alta ocazie. Ele sunt disponibile in diferite marimi, iar preturile se situeaza in jurul a 50 de lire.

De achizitionat, se pot achizitiona pe internet, pe www.marksandspencer.com. Site-ul nu livreaza din pacate in Romania, dar gasesti informatii si indicatii in sectiunea legata de livrare referitoare la posibilitatea de a le comanda prin magazinele agreate, chiar si in tara noastra.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Tendinte primavara-vara 2013: Genti

Următor

Charlotte Olympia pentru Valentine’s Day