Summer Well, un festival ca o vacanță

Summer Well_Palatul Stirbey

Unul dintre cele mai așteptate și populare evenimente (căci este mai mult decât un festival) ale verii (ale anului chiar) este Summer Well, un festival ca o vacanță.

Anul acesta, am compensat absența în prima zi a festivalului cu un tur ghidat al atracțiilor Summer Well 2016 în ziua zero, adică în vinerea ploioasă ce tocmi a trecut, la invitația Unicredit, unul dintre partenerii evenimentului anul acesta.

Mai mult ca niciodată, anul acesta, în ciuda vremii ce anunța parcă sezonul reîntoarcerii la școală, fără vreo legătură cu cel estival, al vacanțelor, Summer Well își confirmă titulatura de “un festival ca o vacanță”.

Iată 7 motive pentru care nu ar trebui să ratezi deci Summer Well, un festival ca o vacanță, anul acesta:

  • lineup Summer Well 2016. Ca de obicei, organizatorii și-au propus să atragă o mulțime cu gusturi diferite în materie de muzică (rafinate, evident): Hurts (i-am ratat din păcate, au fost în prima zi a festivalului), The Chemical Brothers, Years & Years, Blossoms, The Neighbourhood…
  • Activări parteneri. Nu rata scena Roboților Unicredit (super simpatici, desenați de Ghica Popa), unde te poți imortaliza în poze, ca membru al band-ului, apoi o postezi cu hashtag-ul “cuUniCrediteusor” pe Instagram sau Facebook și la final te prezinți la cornerul Unicredit pentru a-ți ridica poza imprimată, o amintire a vacanței la festival.
  • Fun with Friends. Summer Well este locul în care revezi prieteni și cunoștințe pe care nu găsești timp să le întâlnești în alte circumstanțe… Povești la un pahar de prosecco, cafeau aceea pe care v-ați promis-o de 1000 de ori (o găsiți la Origo la Summer Well)… Și ca să vă reperați mai ușor în mulțime, steagurile cu Roboți îți vor fi de ajutor (au culori diferite și sunt plasate în puncte strategice).
  • Senzații tari. O tiroliană – a treia ca mărime din România – se află la Summer Well. Dacă ești curajoasă, trebuie să o încerci.
  • Sport și relaxare. Yoga Pop Up Studio-ul organizat de W by World Class la Summer Well Festival propune clase de Yoga în spațiul special amenajat, în poiana de peste lac.
  • Poți câștiga 1000 de euro dacă participi la tombola ce încurajează plata cu cardul la punctele de încărcare “Fastpay”. Anul acesta, la Summer Well se plătește cu cardul Unicredit, pe care îl încarci cu bani de câte ori îți dorești.
  • Expoziție. În sala Regina Maria din cadrul Domeniului Stirbey își expune pentru prima dată lucrările un artist neconvențional, foarte popular pe Instagram, Dan Crețu. Îți va placea, te asigur.

Ar mai fi multe de povestit, dar cred că cel mai frumos ar fi să descoperi la fața locului toate surprizele pregătite de organizatori anul acesta la Summer Well.

Și încă un detaliu, dacă nu vrei să mergi cu mașina la festival, pentru a intra complet în starea de “vacanță”, poți opta pentru autobuzele puse la dispoziție de organizatori (le vei recunoaște după design-ul cu Roboți). Numărul acestora a fost suplimentat pentru a face față afluxului de participanți, pleacă începând cu ora 14.30, la fiecare 15-20 de minute, din stația de autobuz de la Muzeul Țăranului Român (pe bulevardul Ion Mihalache)… Ca un insight, la bord, Unicredit și Aqua Carpatica s-au asigurat că vei fi bine hidratat.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

3 mixuri delicioase și sănătoase cu iaurt grecesc

Ce produse de protecție solară am folosit în vacanță
Următor

Ce produse de protecție solară am folosit în vacanță