Summer looks: 5 ținute pentru o vacanță în Puglia

Soarele de afară mă duce cu gândul la vacanță și implicit la un update de garderobă. Și cum în plimbările mele, pașii m-au purtat în magazinul Sense, vă propun 5 Summer looks perfecte pentru o vacanță în Puglia, dar nu numai.

Puglia este demult pe lista mea de destinații de vacanță. Am studiat și mi-am făcut planul de călătorie. Bagajul însă a rămas pe ultima sută de metri… 

Nu știu dacă și pentru tine făcutul bagajelor reprezintă o corvoadă, dar pentru mine este cel mai dificil apect al unei călătorii. Am realizat însă, cât de simplu și ușor merg lucrurile atunci cât mergi la cumpărături pentru ținutele de vacanță.

Singura mea dificultate a fost să mă rezum la doar 5 Summer looks. Am încercat însă să fiu eficientă, alegând piese din materiale naturale, comode, versatile, ușor de combinat și asortat în ținute atât pentru mult așteptata vacanță în Puglia, dar și pentru zilele de vară ce îi vor urma.

Cămașa albă, piesa de rezistență chiar și în vacanță

Cămașa albă din bumbac, cu o croială ușor masculină, mi-a atras atenția de la început și nu putea lipsi din bagajul pentru vacanța în Puglia. Cu un pantalon lejer, bleumarin, constituie ținuta perfectă pentru plimbările lungi pe străduțele fermecătoarelor orașe din Puglia: Monopoli, Otranto, Bari, Gallipoli, Lecce…

Rochia cu imprimeu floral 

Rochia cu flori colorate și cu umerii goi (piesele „cold shoulder” se mențin în actualitate și sezonul acesta estival) este cea mai veselă piesă din bagajul pentru vacanța în Puglia. Este absolut încântătoare și presimt că vom descoperi împreună una dintre cele mai frumoase zone din Puglia, Polignano a Mare… Priveliștea superbă asupra mării și Lama Monachile, o plajă împrejmuită de stânci, absolut spectaculoasă.

Rochia petrecută, piesa versatilă pentru orice ocazie

Nu putea lipsi din propunerea mea de Summer looks o piesă în dungi! Rochia din jerse în dungi, cu un croi lejer şi feminin, este ideală pentru plimbările prin oraș (cred că va arăta perfect în pozele printre celebrele case Trulli cu acoperiș ascuțit din Alberobello), dar și pentru o cină cu vedere la mare (visez, evident, să iau masa în faimosul restaurant din grotă – Grotta Palazzese, un loc ce există din 1700).

Topul asimetric din mătase

Topul fără mâneci din mătase m-a cucerit de la prima atingere. Mi-a plăcut mult și imprimeul ce te trimite cu gândul la un batic sau la o prețioasă eșarfă din mătase. Mă imaginez purtându-l împreună cu cea mai confortabilă pereche de jeans, model culotte, descoperind unul dintre cele mai misterioase locuri din Puglia, Castel del Monte, castelul datând din 1240, construit pe o stâncă izolată din Adria.

Buline jucăușe

Bulinele sunt, cred, imprimeul meu favorit… nu doar vara, nu doar pentru vacanța în Puglia, oricând și oriunde. Topul casual din bumbac cu mâneci lungi este perfect pentru serile mai răcoroase, dar și pentru o vizită a peșterilor Castellana, asociate de legendele locurilor cu demoni și magie. Bonus: se potrivește perfect cu galben, culoarea sezonului și absolut, culoarea mea favorită!

Sper să vă inspire propunerile mele. Vă recomand însă cu căldură o vizită (chiar mai multe) în magazinele Sense, atât cele fizice cât și magazinul online, pentru a descoperi în fiecare săptămână piese esențiale pentru sezonul acesta. Sense mizează în sezonul primăvară-vară pe o gamă de piese basic, realizate din materiale naturale de cea mai bună calitate, atent finisate şi lucrate sub supravegherea Andreei Tincu, designerul care semnează toate colecţiile brandului.

Sunt convinsă că îți vei alcătui fără niciun efort o garderobă perfectă în egală măsură pentru orice vacanță, dar şi pentru “a summer state of mind”.

Care este piesa ta favorită din magazinul Sense pentru vara aceasta?

Credit foto: Marooni

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cum port salopeta
Anterior

Cum purtăm salopeta

Următor

Oaspete special în Hotel Transylvania