Stil de festival by Chiara Ferragni

Chiara Ferragni - Coachella2016

Am intrat în linie dreaptă cu sezonul festivalurilor, primul festival notabil debutând în doar 2 zile, la Cluj. Este vorba evident de Electric Castle 2016.

Și cum, alături de lineup (deloc de ignorat anul acesta la Electric Castle, cu Skrillex, Bastille, Sigur Ros și Gorgon City, printre muuulți alții), ținutele alese pentru festival dobândesc o importanță la fel de mare, vă propun astăzi câteva outfit-uri de festival by Chiarra Ferragni, celebra The Blonde Salad.

Dacă nu ți-ai făcut încă bagajele pentru Electric Castle și nu te-ai decis încă ce vei purta în fiecare zi de festival, sper ca aceasta scurtă incursiune în stilul de festival by Chiara Ferragni să te inspire.

Cuvântul de ordine când vine vorba de stil de festival este “comod”. Alege piese din materiale ușoare, naturale, plăcute la atingere. Și nu uita de accesorii – pălăria cred că poate fi vedeta oricărui outfit de festival – adaugă o notă chic, dar te protejează și de soare (sperăm că de ploaie nu va fi nevoie anul acesta la Electric Castle).

Countdown to my 5th Coachella starts ?? -2 days ? #TheBlondeSaladGoesToCoachella #Chiachella

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Denimul este perfect pentru un outfit de festival. Nu se șifonează, protejează, și arată foarte bine în orice combinație. Cum vi se pare o rochie simplă din denim alături de o eșarfă cool colorată ca ținută de festival?

Ready for Coachella day 1 and @revolve party #TheBlondeSaladGoesToCoachella #Chiachella #RevolveFestival

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Încălțămintea este la fel de importantă într-o ținută de festival. Împachetează cel puțin o pereche de bocanci trainici, dar și comozi. Se vor potrivi la fix cu tricoul tău favorit și perechea de pantaloni scurți de jeans pe care nu ai cum să nu o incluzi în bagajul pentru festival, dar și cu o rochie lejeră și feminină.

90s feeling in denim and @calzedonia fishnet tights #TheBlondeSaladGoesToCoachella #Chiachella #madeinitaly

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Poți încerca și o rochie mai elegantă, dintr-un material mai prețios (mi-a plăcut mult dantela în outfit-ul Chiarei Ferragni, evident, alături de un rucsac pe măsură). Rucsacul poate fi o variantă foarte potrivită pentru festival, este încăpător și nici nu te împiedică să dansezi în voie, pe acordurile formațiilor preferate.

Coachella day 3 ⚡️ @revolve #TheBlondeSaladGoesToCoachella #RevolveFestival #Chiachella

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

În final, ținuta mea favorită dintre toate: o rochie tip furou (lingerie inspired fashion este unul dintre trend-urile acestei veri), super senzuală, cu accesorii ultra glam… Un outfit de festival ce nu va trece neobservat!

It ain’t easy being a Coachella ?? #TheBlondeSaladGoesToCoachella #Chiachella

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Acestea au fost sugestiile mele pentru un stil de festival inspirat de Chiara Ferragni. Vă doresc distracție plăcută și abia aștept să descopăr outfit-urile de festival de la Electric Castle 2016.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Soluții pentru o piele perfectă, de la interior

sfaturi make-up_makeup artist
Următor

Sfaturi de make-up: pensule de machiaj care nu trebuie să îți lipsească