Sprancene perfecte

Unul dintre detaliile cele mai importante ale unui chip frumos si armonios sunt sprancenele, fie ca este vorba de forma sau dimensiunile acestora. Am avut noroc din punctul acesta de vedere, nu ma plang, dar am putut observa si cat de complicat este sa repari o eroare cand vine vorba de sprancene.

Pentru mine, sprancenele perfecte sunt ca ale Angelinei Jolie, la modul ideal vorbind binenteles, pentru ca fiecareia ii se potriveste un alt tip de sprancene, in functie de forma fetei in primul rand. De aceea este important sa apelam la un specialist care sa ne recomande forma, dimensiunile si tratamentul de urmat pentru niste sprancene perfecte.

Elis Teodorescu este un astfel de specialist, care insa si-a dus pasiunea pentru sprancene mai departe, la un nivel superior, lansand o carte ghid pentru intretinerea sprancenelor, iar  weekend-ul trecut un produs de ingrijire a sprancenelor revolutionar – Dr. Eyebrow.

Dr. Eyebrow este un ser, din ingrediente 100% naturale, ce stimuleaza cresterea sprancenelor, cu o eficienta dovedita, care reface foliculul deja existent, ingrosa firele subtiate din diverse cauze, promitand un contur al sprancenelor aproape de maximum genetic posibil (asa cum s-a exprimat creatoarea serului, nu asteptati sa creasca sprancene pe tampla daca aplicati produsul, este vorba de dezvoltarea si ingrijirea sprancenelor cu care ati fost dotate de natura). Produsul se aplica seara (foarte simplu, dispunand de un aplicator similar unui gloss de buze), inainte de culcare, iar rezultatele sunt vizibile dupa 2-3 saptamani, daca este aplicat zilnic.

Dr. Eyebrow este conceput pentru femeia moderna, in permanenta miscare, care se ocupa de mai multe task-uri in acelasi timp, asa ca desi ideal ar fi sa utilizati serul zilnic, efectele sale nu vor fi afectate de o scapare sau doua. Dr. Eyebrow va fi disponibil atat in salonul Studio Sprancene Elis, cat si in farmacii.

Eu sincer abia astept sa ii fac o vizita, iar daca serul Dr. Eyebrow te tenteaza  iti recomand si tie o incursiune in Studio-ul Sprancene Elis.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Calatorie in jurul lumii cu Uma Thurman in Calendarul Campari 2014

Următor

Little red dress