Soluții pentru o piele perfectă, de la interior

Se spune că frumusețea vine din interior și se pare că este adevărat din mai multe puncte de vedere… Nu fac astăzi referire la suflet și alte lucruri metafizice.

Am să vă povestesc doar de câteva soluții pentru o piele perfectă, strălucitoare și un aspect tânăr, ce acționează “din interior”.

Truvivity by Nutrilite, de la Amway, este un supliment alimentar compus dintr-o pudră solubilă în apă, care contribuie prin substanțele sale nutritive la reducerea oboselii și la menținerea sănătății pielii, care se poate consuma pe toată durata zilei, precum și 2 pastile, care se consumă seara, ce oferă vitaminele A, C și zinc, pentru menținerea unui ten fară probleme.

Truvivity se bazează pe 2 componente revoluționare: pastilele pe complexul PhytoInfuse, ce conține un trio de extrase din plante: măceșe, goji și semințe de struguri recunoscute pentru contribuția lor la protecția celulelor organismului împotriva radicalilor liberi, iar pudra solubilă pe complexul PhytoCeramide, ceramide naturale obținute din boabe de grâu integral.

Băutura și pastilele sunt complementare, se iau ambele zilnic, în momente diferite ale zilei. Eu sunt în ziua a șaptea a “curei” de 30 de zile și deja încep să observ unele rezultate – tenul mai luminos, machiajul se “așează” parcă mai frumos pe ten, deși folosesc exact aceleași produse de câteva săptămâni bune.

Produsele se pot comanda online.

Truvivity group product shot

 

Beautin Collagen, o băutură ce conține colagen hidrolizat (sub formă de peptide pentru o mai bună absorție), alături de acid hialuronic, vitamina A, un complex de vitamina B, vitamina C și zinc. Beautin Collagen are dublu rol, oferind pe de-o parte nutrienții necesari pentru a fi asimilați de organism, dar și micronutrienți ce stimulează producția naturală de colagen în organism.

Beautin Collagen contribuie la hidratarea pielii, oferindu-i strălucire, întărește unghiile și rădăcina firului de păr, susține sănătatea țesutului conjunctiv, îmbunătățește starea articulațiilor și are proprietăți antioxidante. Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea zilnică a produsului timp de 12 săptămâni, în doze de 30 ml.

Produsul se comercializează în farmacii.

02_BEAUTIN COLLAGEN

Skin Clearing, cleanse-ul de la Cold Pressed Juicery este un program ce combină sucuri din diferite fructe și legume cu super alimente (echinacea pentru întărirea sistemului imunitar, fructul de baobab, pentru vitamina C și antioxidanții incorporați, verdețuri super alcalizante, pentru fier, beta-caroten și omega 3, iarba de grâu, pentru detoxifiere) în scopul îmbunătățirii condiției tenului, curățarea acestuia, protejându-l și împotriva radicalilor liberi, cauza principală a îmbătrânirii premature.

Sucurile și super alimentele din acest program de curățare furnizează importante element nutritive, precum vitamina C, A și antioxidanți, ce susțin reînnoirea celulelor tenului și stimulează producția de colagen și elastină.

Acest program poate fi comandat online.

03_Cold Pressed Juicery

Suplimentele Biocyte pentru hidratare și întinerire: Biocyte Hyaluronic Forte – cu efect de netezire a pielii și de încetinire a procesului de îmbătrânire a acesteia, Biocyte Elastine Forte – pentru o piele mai tonifiată și mai netedă, Biocyte Collagen Express – întârzie procesul de îmbătrânire a pielii și o protejează de stresul oxidativ, datorat radicalilor liberi, Biocyte Tenseur Forte – stimulează producția de colagen, reface conturul feței și tonifiază pielea.

Produsele Biocyte se găsesc în Farmaciile Help Net.

04_Biocyte

În final, rămâne opțiunea fiecăreia pentru unul sau mai multe din soluțiile de acest gen. Eu am de gând să le încerc pe toate și voi reveni cu impresii. Evident, oricare dintre acestea nu exclud un regim de viață sănătos, o dietă echilibrată, multă mișcare, factori decisivi pentru menținerea unui ten sănătos, pentru o piele perfectă.

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Palacio Chiado Lisbabona
Anterior

Unde mănânci bine în Lisabona: Palacio Chiado

Chiara Ferragni - Coachella2016
Următor

Stil de festival by Chiara Ferragni