Smartbag by Yvy Bags

Daca ti-ai cautat la un moment dat ceva in geanta devenita dintr-o data parca mult prea mare sau daca telefonul mobil, cel mai bun prieten si aliat, te-a lasat cel putin o data la greu (cu bateria descarcata exact atunci cand aveai mai multa nevoie de el), atunci sunt sigura ca vei descoperi cu bucurie noua Smartbag by Yvy Bags.

Smartbag Fashion Statement este un concept unic, o geanta care incorporeaza un incarcator pentru diferitele gadget-uri de care avem nevoie zi de zi (tableta / smartphone / aparat foto), dar si un dispozitiv chic de iluminare, util pentru a descoperi toate «minunile» care se ascund in geanta unei femei.

Smartbag by Yvy Bags

Smartbag by Yvy Bags

 

V-am captat atentia? Veti fi atunci incantate sa aflati ca Smartbag poate fi confectionata din orice material si poate avea orice design din portofoliul Yvy Bags. Chiar si modelele de lux din colectia Albertine’s for Yvy Bags, o linie creata de Albertina Ionescu, se pot transforma in Smartbag, incorporand cele doua dispozitive inteligente.

Smartbag by Yvy Bags_Albertines for Yvy Bags

04_Smartbag by Yvy Bags_Albertines for Yvy Bags

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Time Out!

Următor

Red Carpet premiile Oscar 2015 - live blogging