smart summer: stil de festival

noul smart fortwo_smartsummer

Formula weekend-ului perfect: o companie simpatică (smart fortwo), muzică și distracție (@ (Summer Well), o provocare… Și cum nu pot rezista unei provocări (mai ales din zona vestimentară, o provocare ce implică creativitate și o nouă incursiune în magazine), am acceptat instant provocarea smart de a propune o ținută de festival inspirată și asortată noului model smart fortwo.

Și a fost o provocare! Pentru că noul smart este o citadină plină de personalitate, modernă până în cel mai mic detaliu, unică și ușor de îndrăgit (recunosc, m-a întristat puțin despărțirea, dar îmi rămân imaginile noastre împreună și amintirea unui weekend la festival excepțional).

Am încercat să sintetizez în câteva atribute ce mi-a inspirat noul smart fortwo (care, mă repet, știu, mi-a plăcut mult mult) în alegerea unei ținute de festival:

Urban. O mașină care se strecoară în trafic, își găsește de 2 ori mai ușor un loc de parcare – datorită lungimii sale o poți parca și perpendicular, nu doar paralel, la bordură, încadrându-se deci perfect în peisajul citadin.

Am ales astfel materiale și texturi moderne, un șort din piele alb, în contrast cu topul negru franjurat, completate de cardiganul supradimensionat și lejer…

 Practic. «Mică la exterior, spațioasă în interior» nu este doar un mit, pot să afirm cu certitudine, acum că am descoperit noul smart fortwo. Da, nu îți poți lua cu tine decât perechea (sau cea mai bună prietenă), dar veți beneficia de tot confortul, oricât de lungă sau solicitantă ar fi călătoria… Portbagajul este de asemenea incredibil de încăpător, ținând cont de dimensiunile mașinii, pentru cumpărături, diverse bagaje, chiar și un cățel ar sta perfect, nefiind separat de restul cabinei.

Practic & confortabil sunt cuvintele de ordine și când vorba de alegerea pieselor unui outfit de festival – aer liber, stat pe iarbă, soare și cald pe timpul zilei, mult mai răcoare pe înserat, aglomerație, o multitudine de experiențe de descoperit și spații de explorat…

 Smart. smart fortwo este o mașinuță inteligentă din toate punctele de vedere: inteligent concepută (foarte ingenios mi s-a părut de exemplu suportul pentru ochelarii de soare situati deasupra portierei șoferului), inteligent împărțită, înteligent dotată.

O geantă încăpătoare, dar nu foarte mare pentru a nu deveni incomodă, pentru toate gadget-urile absolut necesare unei experiențe complete de festival…

 Chic. Mi-a plăcut combinația de culori – alb / portocaliu fiind exact combinația pe care aș fi ales-o dacă mi-aș fi comandat un smart fortwo.

Multe franjuri (în tendințe sezonul acesta și foarte populare în ținutele de festival), dar și câteva detalii chic – pălăria (foarte practică în timpul zilei), brățările colorate, îi conferă ținutei un aer boem, feminin… 

Fun. Nu te plictisești la volan, în trafic – îți poți conecta prin Bluetooth telefonul și poți purta nesfârșite conversații (hands free), conducând și în siguranță, îți poți asculta muzica favorită (sau, în cazul meu, te poți pune la curent rapid cu muzica line-up-ului de la festival).

Să cânți, să râzi, să sari sau să dansezi, ținuta de festival trebuie să îți permită orice mișcare…

Cool. Plafonul panoramic vitrat este perfect pentru a admira cele mai frumoase apusuri sau a te bucura de lumina plăcută a dimineții.

Detaliul cool al ținutei: încălțările din colecția Pharrell Williams pentru adidas asortate culorii mașinii…

Sper că am ales o ținută de festival pe măsura noului smart fortwo. Ce părere aveți ?

noul smart fortwo

Top & Cardigan Stefanel, brățări Aldo, colier și pălărie H&M, pantofi Adidas Originals Superstar Supercolor Pharrell Williams

02_noul smart fortwo

03_noul smart fortwo

04_noul smart fortwo

05_noul smart fortwo

06_noul smart fortwo

07_noul smart fortwo

08_noul smart fortwo

09_noul smart fortwo

11_noul smart fortwo

13_noul smart fortwo

14_noul smart fortwo

10_noul smart fortwo

12_noul_smart fortwo

Credit foto: Mircea Ciolpan

5 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr Grandel UV protection SPF30 Serum
Anterior

Nu uita niciodată de protecția solară

Southpaw
Următor

Un film impresionant: Southpaw