Shopping de weekend

Pe langa shopping-ul online – pe Asos reducerile au crescut pana la 70% – weekend-ul acesta aveti doua destinatii temporare de shopping ce nu ar trebui ratate: targul de bijuterie contemporana Autor si The One Scissors Day.

Ajuns la cea de-a noua editie, cel mai important targ de bijuterie contemporana din Romania, AUTOR, va surprinde garantat inca o data publicul cu noile colectii realizate de designerii romani, promovand totodata tinere talente ce vor fi prezente in premiera la acest eveniment. Peste 70 de designeri participa pe 20 si 21 aprilie la Targul AUTOR, care se desfasoara la Sala Dalles si este deschis publicului între orele 11 si 20. Cred ca merita sa faci o vizita in weekend, mai ales ca vremea este fumoasa, potrivita pentru o plimbare prin central capitalei.

In cadrul targului The ONE Scissors Day, care se desfasoara sambata, 20 aprilie, intre 10:00 si 20:00 la The Ark (Uranus nr. 150), beneficiati de reduceri de 50% la branduri de fashion şi beauty. Pe afisul evenimentului ii regasim pe Aerwear, Anastasia Beverly Hills Express Brow, Atelier de Frumos, BCBGmaxazria, Brands & Gangs, BoConcept, Boots, Depot 96, Egea Orbico Beauty, Elos Beauty Clinic, happyFriday, Kinga Varga, La Mode Toujours, Love Love, Lisca, Marionnaud, Melkior, Micrigold, Molecule-F.com, Musette, Nissa, Oxette, Petit’s, PNK Casual, Sofiaman, Stefanel, Tartine et Chocolat, Troop si Venera Arapu. Prima editie a targului The ONE Scissors Day a fost cu succes si nu vad de ce nu ar reedita experienta din toamna.

Daca iti doresti ceva mai sofisticat si stai bine la capitolul economii, sambata, 20 aprilie, poti face shopping pana tarziu in noapte pe Grand Avenue din cadrul hotelului JW Marriott, cu ocazia evenimentului Deluxe Saturday Night Shopping. Magazinele Avant Premiere, Bang & Olufsen, Louis Vuitton, Valentino, Escada, Roberto Cavalli, Ermano Scervino, Casa Frumoasa, Chateau, Dunhil, Ellinas, Elysee Parfume et Beaute si Sartoria No. 7 sunt deschise pana la ora 1 noaptea si te asteapta cu oferte speciale.

Sper sa va fie utile recomandarile mele pentru shopping de weekend. Deci, Asos sau care dintre evenimente va tenteaza?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Bourjois aniverseaza 150 de ani

Următor

Lansarea oficiala a primului boutique Roberto Cavalli