Shoe Obsession, o carte pentru fanele pantofilor

La sfarsitul lunii aprilie, mai exact pe 30 aprilie, va aparea cartea Shoe Obsession, in paginile careia isi dau intalnire nume sacre pentru fanele pantofilor ca Charlotte Olympia, Christian Louboutin, Manolo Blahnik si multi altii. Cartea, inspirata de expozitia cu acelasi nume din cadrul Fashion Institute of Technology de la New York, care se va incheia in 2 zile, regrupeaza creatiile inedite si pline de creativitate ale celor mai mari designeri de pantofi din ultimii 12 ani.

In cartea Shoe Obsession vom descoperi 150 de perechi de pantofi exceptionali, unii sfidand chiar legile gravitatiei, de la balerinii Fetish semnati Christian Louboutin la sandalele in flacari Prada sau pantofii Chanel cu tocurile in forma de pistol.
Am facut o selectie a celor mai uimitoare modele de pantofi incluse de Valerie Steele, directoarea Fashion Institute of Technologie, si Colleen Hill, responsabila de partea de accesorii a muzeului institutului, in cartea Shoe Obsession, ce sunt sigura ca va deveni o a doua biblie pentru fanelor pantofilor.

Sper sa va placa.

via Vogue.fr

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Recomandare film - Oblivion: Planeta uitata

Următor

Lansare Salvatore Ferragamo Signorina