/

Sesiuni de make-up in magazinele Sephora

Magazinele Sephora sunt unul dintre locurile mele favorite de shopping dar si de privit, de care m-am indragostit iremediabil, de la primul pas in Sephora de pe Champs Elysee cu peste 10 ani in urma. Sephora este o destinatie de plimbare, de incarcare a bateriilor, mai mult decat de shopping, unde cred ca as putea sa petrec zile intregi fara a ma plictisi sau a repeta produsele admirate. Dar nu la fel de cunoscute sunt si celelalte servicii sau activari din magazinele Sephora, cum ar fi Benefit Brow Bar (servicii pentru aranjarea sprancenelor in special) sau sesiunile de make-up.

Asupra sesiunilor de make-up din magazinele Sephora vroiam sa va atrag atentia pentru ca in weekend-ul acesta se desfasoara in mai multe locatii Sephora, cu produse care de care mai seducatoare:
In magazinul Sephora din Galeria Carrefour Feeria, intre 26 si 28 aprilie, puteti beneficia de un machiaj cu produse de make-up Too Faced (sunt unele dintre preferatele mele).

Too Faced in Sephora din Carrefour Feeria

In magazinul Sephora din Afi Palace Cotroceni, intre 25 si 28 aprilie, puteti beneficia de un machiaj cu produse de make-up Shiseido.

Shiseido in Sephora din Afi Cotroceni

In magazinul Sephora din Bucuresti Mall Vitan, intre 25 si 28 aprilie, puteti beneficia de un machiaj cu produse de make-up Givenchy.

Givenchy in Sephora din Mall Vitan

In magazinul Sephora din Galeria Carrefour Orhideea, intre 26 si 28 aprilie, puteti beneficia de un machiaj cu produse de make-up Clarins.

Clarins in Sephora din Carrefour Orhideea

In magazinul Sephora din Baneasa Shopping City, intre 26 si 28 aprilie, puteti beneficia de un machiaj cu produse de make-up Clinique.

Clinique in Sephora din Baneasa Shopping city

Pentru aceste sesiuni, trebuie sa va programati in prealabil, telefonic sau direct in magazinul vizat. Pentru informatii complete asupra tuturor sesiunilor de make-up organizate in magazinele Sephora de-a lungul anului urmariti pagina oficiala de facebook Sephora Romania (care cred ca este cea mai tare pagina de facebook de beauty din Romania). Veti gasi in permanenta o multitudine de informatii si imagini interesante pe pagina oficiala de facebook Sephora Romania.

Va doresc rasfat placut, daca va decideti weekendul acesta pentru una dintre sesiunile de make-up in magazinele Sephora si astept impresii si opinii!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Clip publicitar:
Beyonce ca Mrs. Carter in H&M

Următor

Colectia primavara – vara 2013 Moschino la Bucuresti