Seriale de urmarit

Cand nu am chef de iesit seara sau sunt prea obosita pentru a ma concentra pe actiunea unui film artistic, imi place sa am optiunea de a viziona un serial, chiar daca in timp am dezvoltat o adevarata dependenta fata de anumite seriale, asteptand o saptamana intreaga cu nerabdare urmatorul episod.

Sunt cateva seriale pe care le urmaresc de oricate ori am ocazia, alegand episoade aleatorii, in functie de starea de spirit. Este vorba despre Friends, cel mai amuzant serial dupa parerea mea, din toate timpurile. De altfel ramane chiar si dupa mai bine de 15 ani de la lansare cel mai vizionat si recordman de audienta in Statele Unite.

Un alt serial amuzant si placut de revazut este The Nanny (Dadaca) lansat cu un an inaintea Friends, dar si mai recentul Cougar Town cu Courtney Cox, ajuns la seria a patra, si care urmareste intamplarile hazlii, viata si relatiile unui grup de vecini din Florida. In acest top al serialelor de revazut oricand cu placere intra evident si Sex and the City, ce nu va putea fi detronat curand de copii palide (Cashmere Mafia) sau adaptari recente (Girls).

Un serial mai putin cunoscut, dar pe care l-am cautat multa vreme, este Quantum Leap (Capcana timpului), castigator si a doua Globuri de Aur pentru actori. Serialul urmareste aventurile unui om de stiinta care calatoreste in timp, in pielea a diferite personaje, impiedicand realizarea unor evenimente dramatice si schimband practic cursul istoriei.
Trecand acum la a doua categorie de seriale, cele pe care le urmaresc in mod curent, asteptand fiecare nou episod, am cateva recomandari: Grey’s Anatomy, Private Practice si Royal Pains (Pacienti de lux), pentru povesti diferite cu doctori si pacienti; Criminal Minds si CSI: New York, pentru povesti cu politisti, crime si investigatii moderne; Scandal si Person of Interest, pentru suspans si actiune; Drop dead diva, daca vrei o poveste mai neobisnuita cu avocati.
Aceasta ar fi lista mea cu seriale de urmarit, dar sunt extrem de deschisa la sugestii, mai ales ca ritmul de un episod difuzat saptamanal este mult prea obositor. Deci, recomandari de seriale de urmarit ?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Un ceai la Green Tea

Următor

Rochii de seara