Sephora Wonderland 2017: cele mai frumoase cadouri de Crăciun

Ca în fiecare iarnă, Sephora lansează o colecție capsulă dedicată acestui sezon, special concepută pentru a-ți oferi cele mai inspirate și frumoase cadouri de Crăciun (și nu numai).

Anul acesta, colectia Sephora Winter se intituleză Wonderland și ne invită să pășim pe un tărâm fermecat, în nuanțe de roz pudrat, cu sclipiri aurii.

Noua colecție de machiaj pentru sărbătorile de iarnă este absolut fabuloasă!

– Avem o multitudine de palete senzaționale, pe toate le-aș pune pe lista de dorințe pentru Moș Crăciun: Once Upon A Look palette (3) (o paletă cu 15 farduri sidefate de pleoape sub forma unui clutch prețios); Color Wonderland (1) (78 de farduri de pleoape, atât mate, cât și irizate, precum și 2 creioane pentru contur, cadoul perfect pentru orice expertă în machiaj); Into The Stars Palette (2) (paleta vedetă a colecție ce include 80 de farduri de pleoape, 5 pudre iluminatoare și bronzante, 5 farduri de obraz, 20 de rujuri, 10 eyelinere cremă, 5 pudre pentru sprâncene și 5 corectoare cremoase); Midnight Is Coming palette (5) (3 farduri de pleoape în nuanțe naturale de brun); Wonderful Stars palette (6) (o paletă pentru ochi și față, cu 9 farduri de pleoape, 2 blush-uri și 1 iluminator pudră); Winter Magic Palette (7) (o paletă cu 8 farduri de ochi); Winter Queen Palette (8) (o paletă pentru contur cu 2 blush-uri, o pudră bronzantă și un fard iluminator); Seeing Stars Palette (o paletă cu 16 farduri de ochi).

Și pentru unghii în ton cu machiajul de Sărbători, The Wonderful Land Of Nails este o colecție elegantă de 7 lacuri de unghii Color Hit.

– Amzing Treats: Sugarcoated (un set super tentant de gloss-uri pentru buze în cele mai frumoase 12 nuanțe); Winter Flush (o paletă special concepută pentru obraji, cu 8 nuanțe de blush de la nude la rose, mate sau sidefate); Paint The Town Nude (un set spectaculos ce include 10 creioane jumbo în nuanțe de nude); Cream Lip Stain Set (un kit compus din 4 mini rujuri mate); Snow Glow (o trusă pentru iluminarea tenului și sculpting în 6 nuanțe).

O colecție completă de Beauty goodies pentru toate gusturile:

– Accesorii pentru machiaj: diferite seturi de pensule pentru un machiaj perfect, bureței pentru fond de ten.

– Pouch-uri în culorile sezonului – roz și auriu, cu mascota absolută a colecției de iarnă, o vulpe simpatică roz.

– Mici daruri și accesorii cu mascota colecției: mască pentru somn, pile pentru unghii, oglindă portabilă… și chiar o mică veioză.

Pentru îngrijirea specială a tenului în sezonul rece, Sephora Wonderland propune o multitudine de Adorable Gifts:

– diferite seturi de măști: Mask Me All Over (1) (7 tipuri de măști pentru un păr și o piele frumoasă din cap până-n picioare – pentru păr, față, nas, ochi, buze, mâini și tălpi); 3 Masks To Party (2) (set de 3 măști pentru fată – una pentru ochi, una pentru zona din jurul nasului și una pentru buze); Detox My Skin (3) (un set ce include 5 produse pentru detoxifierea tenului – apă micelară detoxifiantă, burete Konjac negru, mască pentru ochi purifiantă, o mască pe bază de argilă pentru față și un patch pentru pentru nas).

– produse speciale pentru sezonul rece, într-un ambalaj specific colecției capsulă pentru Crăciun: o cană cu steluțe efervescente pentru baie, un set pentru îngrijirea mâinilor, mănuși pentru îngrijirea mâinilor cu extract de avocado și șosete pentru îngrijirea tălpilor cu ulei de migdale.

– daruri surpriză: La Piñata (9 mici cadouri surpriză de la măști pentru față la produse pentru machiaj) și advent calendarul Sephora 2017 Winter Wonderland. 

Și cum iarna nu există remediu mai potrivit împotriva frigului de afară ca o baie fierbinte, Sephora propune o colecție specială „Enchanted Sparkling Bath”:

– seturi minunate pentru baie și îngrijirea corpului cu aromă de floare de bumbac: Maxi Wonderland Gift Set (1) (gel de duș – spumant pentru baie, cremă hrănitoare pentru corp, săpun parfut în ediție limitată, cremă pentru mâini); Wonderland Gift Set (2) (gel de duș – spumant pentru baie, burete pentru duș, gel spălare mâini); Large Fox Pouch (3) (gel de duș – spumant pentru baie + lapte de corp); Small Fox Pouch (4) (mini loțiune de corp + mini gel de duș + burete de duș); 

– confetti (1), perle (3), săruri (2), spumă (7), bule(5) și baghete (4) efervescente și infuzii (6) pentru cele mai plăcute și aromate băi. 

 

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

10 Advent Calendars disponibile în 2017 în România

Următor

DIY: 10 idei de brazi de Crăciun eco