Sense: party outfits

Dacă ar fi să vă fac o singură recomandare vestimentară pentru petrecerile din această perioadă (și din oricare altă perioadă, de altfel) aceasta ar fi „să străluciți!”.

În această direcție, am ales pentru voi de la Sense 3 sugestii de party outfits strălucitoare, perfecte pentru petrecerea dintre ani, dar și pentru orice alt party de anul viitor. Sunt piese versatile, din materiale de cea mai bună calitate, care au toate sansele sa devina preferatele mele.

Roșu este culoarea sezonului, iar această nuanță metalizată este absolut superbă. Croiala este simplă pentru că textura și materialul strălucitor sunt cele care îți atrag atenția. Rochia se așează atât de frumos și natural, este confortabilă și nu îți va împidica nici chiar mișcările de dans mai sofisticate.

Fustele metalizate nu mai sunt demult destinate exclusiv petrecerilor. Așa că o poți considera o „investiție”… o poți purta în noaptea de Anul Nou, la petrecerea de Revelion, dar și apoi, zi de zi, cu un sacou supra dimensionat negru, neutru, sau chiar un pulover simplu.

Eu ador fustele plisate și nu m-am putut decide asupra uneia singure de la Sense, așa că le-am luat pe amândoua – și argintie, și aurie

Sper că veți găsi considera utile recomandările mele și că veți intra cu dreptul în Noul An…

Așa că, eu vă doresc să străluciți, atât prin ținuta aleasă de Revelion, dar și în toate privințele, în 2020!

Photo: Marooni

Place: Sensio Living

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Ce târguri de Crăciun am vizitat la Viena

Următor

Unde bei ciocolată caldă bună în București