Sense: 3 ținute pentru Valentine’s Day

Start

Sense m-a provocat din nou să aleg și să propun câteva ținute pentru Valentine’s Day de data aceasta. Și iarăși m-am distrat super tare căutând variante, încercând diferite opțiuni și combinații.

Am încercat să aleg piese polivalente, pe care să le pot refolosi la nesfârșit, pe care să le pot integra în ținute potrivite oricărei ocazii. Am vrut să „rup” puțin tradiția cu roșu, roz și imprimeu cu inimioare în ținute pentru Valentine’s Day. Și, evident, am urmărit să mă simt bine în respectivele haine.

Am pornit de la ceea ce mi-ar plăcea mie să fac de Valentine’s Day… să ies în locul meu favorit! Nu în cel mai romantic restaurant, cu cel mai romantic meniu. 

Sau o plimbare romantică la apusul soarelui… sau un city break la Paris! Ce clișeu, nu-i așa? Parisul este și rămâne însă orașul meu favorit când vine vorba de escapade romantice.

Dar iată ce am ales, propunerile mele de ținute pentru Valentine’s Day de la Sense.

 1- Pink with a twist

Ador linia clasică, fină și elegantă a acestei rochii din colecția Pre Spring Sense. Este și foarte comodă, merge cu tocuri și chiar și cu sneakers. Gulerul rotunjit îi conferă o notă cuminte, atât de dulce, iar volanul în dungi efectiv o înveselește, purtând-o într-un alt registru, proaspăt și primăvaratec. 

Inutil să adaug că am deja în minte alte câteva combinații în care să o port primăvara aceasta, nu-i așa?

ținute pentru Valentine's Day_rochie Sense

ținute pentru Valentine's Day - rochie Sense

ținute pentru Valentine's Day - rochie Sense

2- Rouge passion & black

Cel mai bine mă simt în pantaloni pentru că simt că am mai multă libertate de mișcare. Așa că nu aveam cum să nu îi observ pe cei din noua colecție Pre Spring Sense. Pantaloni la dungă și totuși cu elastic în talie, o linie elegantă, dar și foarte confortabilă. Iar stofa este atât de plăcută la atingere încât mi-aș petrece zile întregi îmbrăcată în ei. 

Cămașa de voal cu imprimeu în aceeași cromatică cu pantalonii m-a atras în primul rând prin modelul ei – este ușor petrecută și are un elastic în talie pentru a se aranja perfect în talie și peste orice ai alege să porți în partea de jos.

ținute pentru Valentine's Day - pantaloni si camasa Sense

ținute pentru Valentine's Day - pantaloni si camasa Sense

ținute pentru Valentine's Day - pantaloni si camasa Sense

3- French style

Cea mai specială dintre propunerile mele de ținute pentru Valentine’s Day de la Sense este inspirată de orașul meu de suflet, Paris. Deux piece-ul (fustă și jachetă) cu o croială clasică din boucle reprezintă acea eleganță fără vârstă spre care cred că toate aspirăm. Iar cromatica fresh, de primăvară, este un alt atribut pentru care l-am ales.

ținute pentru Valentine's Day - deux pieces Sense

ținute pentru Valentine's Day - deux pieces Sense

ținute pentru Valentine's Day - deux pieces Sense

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Smart shopping challenge: 2 ținute Sense sub 500 lei

Următor

#visitdubai: 8 coffeeshops instagramabile din Dubai