Secretul lui Adaline

Asteptam cu nerabdare pelicula The age of Adaline / Secretul lui Adaline pentru protagonista – Blake Lively, dar si pentru subiectul incitant – o tanara pentru care timpul inceteaza miraculos sa mai curga la varsta de 29 de ani.

Sincer, nu am fost dezamagita, filmul este o poveste de dragoste neobisnuita (dar cu final fericit, daca imi permiteti un spoiler), cu personaje atragatoare, dar mai ales, pentru pasionatele de moda, este o istorie de street style ce se intinde pe mai multe decenii.

In urma unui accident teribil, Adaline Bowman (Blake Lively) devine imuna la trecerea timpului, ramanand miraculos la varsta de 29 de ani. Timp de aproape 8 decenii, Adaline isi traieste viata discret, schimbandu-si regulat identitatea si evitandu-i pe toti cei care i-ar putea intui secretul, singura constanta in viata sa fiind fiica ei, pe care insa o vede foarte rar. Intalnirea intamplatoare cu tanarul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman din Game of Thrones) reaprinde o scanteie si dorinta de a-i dezvalui adevarul, de a se opri din fuga sa permanenta de lume, de a reincepe sa isi traiasca viata.

The age of Adaline / Secretul lui Adaline nu debordeaza de actiune, adrenalina, nu-i un film cu super eroi cu super puteri, dar mie mi-a placut, mai ales prin dimensiunea fantastica a existentei personajului principal, datorita careia filmul ne poarta de-a lungul deceniilor secolului trecut.

Iar daca vorbim de calatoria in timp, mai exact de-a lungul timpului, a personajului Adaline, sunt convinsa ca veti adora transformarile ei, de la coafura la tinute, adaptate fiecarui moment.

Invalid Displayed Gallery

The age of Adaline / Secretul lui Adaline debuteaza in cinematografe pe 1 mai, fiind distribuit in Romania de InterCom Film.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

White Glo

Următor

O zi plină de adrenalina: Mad Max Day Out