Seara de film: Dracula Untold

Dracula Untold

Am vazut aseara Dracula Untold, unul dintre cele mai asteptate filme ale toamnei, si poate nu as fi vorbit depre el pe blog, daca nu ar fi existat finalul… un final ce te lasa sa crezi si sa-ti imaginezi ca povestea continua, si nu oricum, ci intr-un mod mult mai original ca pana acum.

Daca esti fan filme cu vampiri (Twilight saga si serialele cu vampiri au demostrat deja popularitatea de care se bucura aceste personaje si povesti) sau pasionat de istoriile cu Vlad Tepes (nu te astepta insa la realitati istorice), cu sigurata vei vrea sa vezi Dracula Untold / Dracula : Povestea nespusa.

Am regasit o oarecare asemanare intre povestea lui Vlad Tepes spusa de Dracula Untold si cea a zanei malefice din Frumoasa din Padurea Adormita infatisata anul acesta de pelicula Maleficent, in sensul ca ambele personaje au justificari solide pentru trecerea de partea Intunericului.

Pentru domnitorul Transilvaniei, scopul nobil care ii scuza mijloacele este protejarea supusilor si a familiei sale de pretentiile invadatorilor turci, condusi de camaradul si adversarul sau din adolescenta, sultanul Mehmed II.

Lupte si fapte de vitejie, forte malefice dezlantuite, efecte speciale cat cuprinde, iar daca il punem la socoteala si pe Luke Evans (pe care l-am vazut in The Hobbit, The Three Musketeers sau The Raven) in rolul lui Vlad Tepes, Dracula Untold are toate ingredientele unui film de actiune si aventuri, perfect pentru o seara dupa munca.

Dracula Untold / Dracula : Povestea nespusa intra in cinematografe vinerea aceasta, pe 3 octombrie, si este distribuit in Romania de Ro Image.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Make-up: produsele favorite in sezonul estival

Următor

Dior Beauty Journey @ Douglas Promenada