Scorsese, Johansson, McConaughey, Dolce & Gabbana la New York

Doi celebri actori americani – Scarlett Johansson si Matthew McConaughey, un regizor multi-premiat – Martin Scorsese si doi designeri italieni ce nu mai au nevoie de nicio prezentare – Domenico Dolce and Stefano Gabbana – au pornit in cucerirea New York-ului. Cu ce ocazie?

Este vorba despre o campanie misterioasa pentru care Dolce & Gabbana au apelat la Martin Scorsese pentru a filma un spot in West Village.

O actrita castigatoare a Globului de Aur, un actor specializat pe comedii romantice de succes, un regizor recompensat cu Oscar, ca fundal un oras de vis, o Alfa Romeo Giulietta vintage si esenta elegantei italiene marca D&G, acestea sunt deci ingredientele unei filmari secrete care a suscitat interesul publicului week-end-ul trecut la New York.

Paparazzi au reusit sa ii surprinda pe Scarlett Johansson, intr-o rochie neagra din dantela old Hollywood glam si un look dramatic accentuat de eye liner-ul negru, si Matthew McConaughey, intr-un clasic costum negru si camasa alba deschisa sexi la un nasture, indrumati de Martin Scorsese pe strazile West Village.

Sunt foarte curioasa de rezultat, voi ce credeti, exista chimie intre Scarlett Johansson si Matthew McConaughey?

Foto via Swide.com

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Rita Ora sau Material girl in Londra

Următor

Recomandare film:
Oferta irezistibila