Am o grămadă de motive pentru care îmi petrec timpul la Starbucks, fie că ies cu prietenele, lucrez, sau vreau doar să savurez o cafea. Și, mereu, Starbucks mai inventează un motiv care să mă facă să revin la o cafea sau un Frappuccino.
Anul acesta Frappuccino aniversează 20 de ani așa că, din iunie, Starbucks lansează, la nivel internațional, șase arome noi pe care nu ai cum să nu le adori din prima: Caramel Cocoa Cluster, Cinnamon Roll, Cotton Candy, Cupcake, Lemon Bar și Red Velvet Cake.
Deocamdată nu sunt disponibile și în România, dar sper să ajung să gust aceste arome în vara acestui an într-una din plimbările mele de vacanță.
Noutățile de la noi sunt Mango Passion Fruit Yoghurt Frappuccino și Red Berry Yoghurt Frappuccino pe care nu trebuie să le ratezi.
Și iată ce conține fiecare aromă:
Caramel Cocoa Cluster Frappuccino
Sirop de nuci caramelizate, ceafea specială pentru Frappuccino, lapte și gheață și acoperite cu un strat de sos caramel, frișcă și sirop mocha.
Cupcake Frappuccino
Sirop de vanilie, sirop de alune, lapte și gheața, plus multă frișcă.
Cotton Candy Frappuccino
Sirop de vanilie, sirop de zmeură, lapte și gheata, plus multă frișcă.
Red Velvet Cake Frappuccino
Un amestec de sos mocha, sirop de zmeură, sirop de vanilie , fulgi de Frappuccino, lapte și gheață, plus multă frișcă.
Lemon Bar Frappuccino
Un amestec de limonadă, sirop de vanilie, lapte și gheață, plus frișcă presărată cu zahăr caramel.
Cinnamon Roll Frappuccino
Un amestec de sirop de scorțișoară dulce, sos mocha de ciocolată albă, vanilie, cafea specială pentru Frappuccino, lapte și gheață, plus frișcă presărată cu scorțișoară.
Yammmi….
Sunt tare curioasa sa vad cum e Caramel Cocoa Cluster Frappuccino si Cinnamon Roll Frappuccino. Abia astept sa vina si in Romania, chiar daca va trebui sa ma rezum la un pranz de 3 frunze de salata pentru a plati decadent :)))