Un blog personal despre tot ce-i chic

Salon de unghii – cafenea

Beauty

Intr-o sambata trista dintre toamna spre iarna am descoperit un spatiu unic, plin de culoare si minunat…un mic paradis : Rouge Nail Bar, care s-a deschis de curand pe Calea Floreasca 133-137 la parter.

Rouge Nail Bar este un concept original, un salon pentru unghii -manichiura si pedichiura – unde nu este nevoie de programare, poti merge ca la o cafenea, de altfel poti servi si o astfel de bautura in timp ce beneficiezi de unul dintre serviciile divine din meniul nail barului.

Tipurile de manichiura si pedichiura poarta numele celor mai celebre coktailuri: mojito, green apple… Mi-a fost greu sa ma hotarasc asupra unei manichiuri, toate sunau tentant, cu masaj, diverse parfumuri ale cremelor hidratante, crema calda in loc de apa pentru pregatirea cuticulelor, oja semipermanenta, Ciate caviar sau velvet manicure si cate si mai cate… Va las insa sa le descoperiti pentru ca parcurgerea meniului este o experienta in sine.

Am mai descoperit si faptul ca exista produse speciale pentru manichiura copiilor,  gama Suncoat cu produse pe baza de apa. Si barbatii vor descoperi un serviciu adaptat, inclus in meniu, ceea ce ii va incuraja putin pe cei mai rusinosi, mai reticenti in a apela la un astfel de serviciu profesional.

Personalul este foarte amabil, m-am simtit rasfatata si bine tratata, iar rezultatul m-a incantat. Eu am ales manichiura expres, clasica, denumita green apple asemenea coktailului meu nealcoolic preferat, si pentru finish caviar manicure pe care mi-o doream de multa vreme, intr-o nuanta de negru.

Programul barului este foarte prietenos, adaptat obiceiurilor si rutinei femeii moderne: se deschide de luni pana sambata la ora 10 si se inchide la 21, avand program si duminica intre 11 si 16.

Preturile sunt si ele foarte bune, tinand cont de calitatea produselor si serviciilor si de locatie. O manichiura porneste de la 35 ron, in care este inclusa oja, o manichiura cu oja semipermanenta de la 60 ron, iar o constructie cu gel de la 100 ron, aplicarea perlelor de caviar (Ciate caviar manicure) sau prafului de catifea (Ciate velvet manicure) costand 5 ron pentru fiecare unghie.

Aceasta experienta minunata pentru unghiile mele s-a ridicat deci la 85 de lei, dar a meritat toti banii. Perlele de caviar nu rezista foarte mult timp pe unghii, eu m-am bucurat de ele 3 zile, dar arata fabulos si vor face senzatie la un eveniment special.

Va recomand cu tarie sa testati macar o data serviciile Rouge Nail Bar, obligatoriu alaturi de o prietena, pentru ca nu este nevoie de programare, la un capuccino sau un ceai.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Recente în Beauty

Go to Top