S-a lansat Calendarul Pirelli 2015

Astept cu nerabdare luna noiembrie in fiecare an dintr-un singur motiv: Calendarul Pirelli. Este un calendar la care ravnesc toti pasionatii de moda si nu numai. Ajuns la cea dea 42-a aparitie, Calendarul Pirelli 2015 este opera lui Steve Meisel, unul dintre cei mai de succes fotografi de fashion din lume.

Sesiunea foto pentru Calendarul Pirelli 2015 a durat fix 5 zile si s-a desfasurat intr-un studio din New York. Steve Meisel a pus accentul pe frumusetea femeii in editia din acest an a calendarului Pirelli care are cel mai clasic format posibil: 12 luni, 12 fotografii, plus coperta.

Lansarea oficiala a calendarului s-a facut la HangarBicocca, spatiul de arta contemporana Pirelli din Milano. Si daca initial s-a vehiculat ca locatie de lansare Statele Unite, pana la urma Pirelli a ales orasul Milano pentru prezentarea unui obiect cu eticheta “Made in Italy”.

In fotografiile sale, Meisel scoate in evidenta frumusetea top modelelor din ziua de astazi, fiind asistat de o echipa de stilisti condusa de Carine Roitfeld, fosta editoare a revistei Vogue Franta, si de Pat McGrath, unul dintre cei mai renumiti make-up artisti din lume.

Steve Meisel nu a vrut sa creeze un calendar conceptual sau sa faca legatura cu o anumita locatie. Steve Meisel a vrut sa faca 12 postere in care femeia sa fie in prim plan si care sa incite imaginatia tuturor.

Fara nicio restrictie, Meisel s-a jucatu cu culori, make up si materiale, iar rezultatul este unul dintre cele mai sexy calendare Pirelli din istorie. Fara prea multe haine si accesorii, Meisel a pus accent pe latex, un material care transmite un erotism aparte.

Editia din 2015 a TheCal se numeste Calendar Girls 2015, iar cele 12 modele sunt Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Karen Elson, Joan Small, Natalia Vodianova, Sasha Luss si Anna Ewers.

Publicat pentru prima oara in 1964, editia din 2015 a Calendarului Pirelli este cea cu numarul 42. Pana acum au fost 33 de fotografii care au pozat pentru Calendarul Pirelli, noua dintre ei lucrand pentru doua editii: Harri Peccinotti (1968 si 1969), Brian Duffy (1965 si 1973), Francis Giacobetti (1970 si 1971), Clive Arrowsmith (1991 si 1992), Herb Ritts (1994 si 1999), Richard Avedon (1995 si 1997), Peter Lindbergh (1996 si 2002), Bruce Weber (1998 si 2003), Patrick Demarchelier (2005 si 2008).

26 dintre editii au fost color, 9 au fost alb-negru si 6 au avut atat pagini color, cat si alb-negru.

Ca de obicei, Calendarul Pirelli a reusit sa se reinventeze inca o data. Sa puna in prim plan femeia. Sa aleaga un top model plus size: Candice Huffine. Sa scoata in evidenta un fetis. Sa se joace cu latex. Sa dezbrace cele mai sexy top modele din lume. Da, Calendarul Pirelli din 2015 este unul dintre cele mai sexy din istorie. Si cum foarte putini dintre noi vor avea privilegiul sa-l atarne pe peretele din garaj, iata cateva poze.

Miss Ianuarie – Adriana Lima

Calendarul Pirelli 2015 - Miss Ianuarie – Adriana Lima

Miss Februarie – Natalia Vodianova

Calendarul Pirelli 2015 - Miss Februarie – Natalia Vodianova

Miss Martie – Joan Smalls

Calendarul Pirelli 2015 - Miss Martie – Joan Smalls

Miss Aprilie – Candice Huffine

Calendarul Pirelli 2015 - Miss Aprilie – Candice Huffine

Miss Mai – Carolyn Murphy

Miss Mai – Carolyn Murphy

Miss Iunie – Anna Ewers

Miss Iunie – Anna Ewers

Miss Iulie – Cameron Rusell

Miss Iulie – Cameron Rusell

Miss August – Sasha Luss

Miss August – Sasha Luss

Miss Septembrie – Karen Elson

Miss Septembrie – Karen Elson

Miss Octombrie – Isabeli Fontana

Miss Octombrie – Isabeli Fontana

Miss Noiembrie – Gigi Hadid

Miss Noiembrie – Gigi Hadid

Miss Decembrie – Raquel Zimmermann

Miss Decembrie – Raquel Zimmermann

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Chic Boutique: Pop-up store Moon by Dana Rogoz

Următor

Calendarul Pirelli 2015: galerie foto - video din backstage