Roz pe unghii

In ciuda prognozelor meteo pesimiste, eu simt apropierea primaverii – “adevarata primavara” cu soare si pomi infloriti. Asa ca nu puteam sa adopt pe unghii decat o culoare in ton cu anotimpul meu favorit – roz. Pentru saptamana aceasta am ales lacul de unghii Avon Nailwear pro+ in nuanta Inspired iris.

Ador culoarea, este un roz sidefat, dar foarte delicat (nu vulgar ca lacurile sidefate obisnuite), cu un luciu usor perlat. Este prima data cand folosesc un lac de unghii din gama Avon Nailwear pro+ si am fost surprinsa si impresionata de aplicator. De obicei, am mari dificultati in a ma da singura cu oja, mai ales la mana dreapta si am nevoie sa utilizez intensiv apoi corectorul. De data aceasta, datorita si culorii, dar si aplicatorului, am reusit sa ma dau corect, respectand linia cuticulelor.

Lacul de la Avon este disponibil in peste 37 de nuante, pentru toate gusturile, asa ca voi incerca cu siguranta si alte nuante, dar daca va simtiti intr-o dispozitie primvarateca eu va recomand Inspired iris.

Lacul se intinde uniform si se usuca rapid (eu am dat 4 straturi si in 10 minute nu mai aveam nicio dificultate in a-mi utiliza mainile fara a strica manichiura).

Sa vina primavara!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

In the mood for white

Următor

Mengotti – 5 ani in Romania