Royal Evening for Princess Diana

Sunt 3 filme pe care mi-am dorit sa le vad de cum am aflat ca sunt in proiect – The Great Gatsby (bifat deja), Diana (care weekend-ul acesta debuteaza in cinematografe) si Grace of Monaco (pentru care mai trebuie sa asteptam pana in ianuarie 2014). Si dupa marea nebunie cu The Great Gatsby, evident ca nici lansarea filmului despre Printesa Inimilor nu putea trece neobservata.

Astfel, in cadrul feeric al Palatului Ghyka la inserat am participat la un veritabil „Royal Evening”, alaturi de prieteni, vedete si multe cunostinte vechi: Roberto Bravo si ale sale bijuterii minunate, Laura8 si colierele sale fabuloase, Fandacsia cu accesoriile capilare desprinse parca din peisajul nobil londonez, La Strada si cea mai delicioasa inghetata autohtona.

The Royal Evening a fost ocazia perfecta pentru a inaugura noii stiletto de la Smiling Shoes. Sunt geniali, foarte comozi de la prima purtare (un nou record pentru mine – 6 ore pe tocuri, in picioare fara intrerupere aproape) si atat de frumosi…

Mi-au placut mult fandacsiile pe care le-am putut incerca si am trecut deja unul dintre modele pe lista de achizitii viitoare. Sambata este un eveniment la Band of Creators (3 noi designeri intra in galerie) si cred ca voi profita de ocazie.

La capitolul delicii, am degustat cocktailuri inedite cu Johnnie Walker Gold si am descoperit noile arome de inghetata La Strada – ceai verde, vanilie si nuci pekan si menta cu ciocolata (minunate, de incercat cand aveti ocazia, in weekend ar fi momentul ideal pentru ca se anunta zile insorite).

Am admirat colierele fabuloase Laura8 si bijuteriile fabuloase Roberto Bravo expuse. Am aflat si o veste minunata, un al doilea magazin Roberto Bravo se deschide in octombrie in Promenada Mall Bucuresti.

Dar sa nu uitam pretextul petrecerii fastuoase de ieri, una dintre cele mai reusite la care am participat in ultima vreme, lansarea filmului Diana. Eu merg chiar maine sa il vad, trailerul suna extrem de promitator, nu-i asa?

Ne vedem poate la film!

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Make-up & Fashion

Următor

Chocolate is the answer who cares what the question is