Roman holiday by Luisa Spagnoli

Luisa Spagnoli, un brand italian prezent in Romania inca din 2009, a inaugurat astazi primul sau magazin din Baneasa Shopping City, ocazie excelenta pentru a descoperi si noua colectie pentru sezonul care tocmai a debutat.

Materiale de calitate, culori puternice (galben, rosu, verde, brun, albastru), animal print, croieli elegante si feminine.

Poti admira in continuare imaginile campaniei toamna – iarna 2013 – 2014 Luisa Spagnoli care-mi aminteste de unul dintre cele mai frumoase filme cu Audrey HepburnRoman holiday: top modelul danez Cato Van Ee este imortalizat in cadre superbe cu fundal tipic italian.

Mi s-a parut interesant sa descopar ca Luisa Spagnoli, creatoarea brand-ului in 1907 la Perugia, a introdus pentru prima data conceptul de textura angora in domeniul tricotajelor (este practic primul brand care a produs si comercializat piesele tricotate pufoase din angora).

Foto via: Thebestfashionbog.com

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Avanpremiera Blue Jasmine

Următor

Recomandare taverna pe insula Paxos: Blue Grotto