Road Grand Pink: primul concurs de ciclism feminin din Romania

Este roz, dar este o competitie cat se poate de serioasa! Astazi, 15 februarie, s-au deschis inscrierile pentru Road Grand Pink, primul concurs de ciclism destinat in exclusivitate femeilor, se va desfasura pe 26 aprilie 2015, pe strazile orasului Otopeni, judetul Ilfov.

Road Grand Pink poster

Ciclismul, unul dintre cele mai solicitante sporturi, a inceput sa atraga de curand si un numar din ce in mai consistent de reprezentante ale sexului frumos. Iar de la primele plimbari timide cu bicicleta, pana la aparitia dorintei de a face performanta nu este decat un singur pas.

Un grup de pasionate din Bucuresti a facut acest pas, concretizat intr-o premiera pentru Romania: un concurs de sosea rezervat fetelor, la care se pot inscrie atat amatoarele cat si sportivele legitimate. Concursul se va desfasura pe un circuit de 3.2 kilometri, cu linia de start si de finish in fata Primariei Otopeni.

Vor fi 2 trasee, in functie de experienta, Easy si Long Ride, dar si categorii speciale pentru fetite si perechi, mama – fiica.

Va fi un spectacol total: o cursiera din carbon cu rotile ei subtiri de doar 2 centimetri si componente de mare precizie poate atinge viteze de peste 50 de kilometri pe ora, stapanirea ei pe viraje fiind spectaculoasa.

Concursul este organizat impreuna cu Bike Expert Racing Team si Hai Cu Bicla, o organizatie non profit care promoveaza mersul pe bicicleta, bucurandu-se de sustinerea Primariei Otopeni. O echipa de 15 fete, toate practicante ale ciclismului, si-au pus impreuna abilitatile pentru a duce sarcina organizatorica la bun sfarsit si pentru ca ziua de 26 aprilie sa devina o sarbatoare a ciclismului.

Daca sunteti pasionate de ciclism, gasiti detalii pe site-ul competitiei si pe pagina de Facebook Road Grand Pink. Eu ma bucur sa ii sustin ca partener media.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Big Eyes sau Cine este Margaret Keane

Următor

Beauty news: Bourjois Smoky Stories