body scrub homemade

Revitalizare de primăvară: body scrub cu mentă revigorant

Beauty

Pentru că a venit primăvara și vremea frumoasă de afară a înlăturat ca prin minune orice urmă de tristețe și deprimare, iar tonusul general a urcat la cote nesperate datorită exploziei de culoare și de viață, pielea noastră ar trebui să îi urmeze exemplu.

Vă propun deci o doză generoasă de revitalizare de primăvară pentru pielea corpului, sub forma unui body scrub cu mentă revigorant.

Body scrub-ul revigorant este potrivit oricărui tip de piele și contribuie la înlăturarea celulelor moarte, stimulând circulația și lăsând pielea fină și delicată, atât de plăcută la atingere…

În body scrub-ul revigorant includem ulei esențial de grapefruit, un stimulent limfatic cu proprietăți diuretice și detoxifiante, care contribuie la lupta împotriva celulitei, ulei de migdale, intens hidratant și ulei esențial de mentă, care stimulează circulația.

body scrub menta_homemade

Dar iată rețeta simplă a acestui body scrub cu mentă revigorant:

– Pentru 100ml de scrub ai nevoie de: 4 linguri de sare de mare (dacă vrei un produs mai abraziv, poți folosi sare de masă), 1 ligură de frunze de mență proaspătă (poate fi și mentă uscată), 1 lingură de ulei de migdale, 5 picături de ulei esențial de mentă și 2 picături de ulei esențial de grapefruit.

– Pentru a-l prepara, se amesteca toate ingredientele într-un bol și se păstrează într-un recipient închis ermetic, într-un loc ferit de lumină și căldură.

Aplicați-l pe pielea umedă, prin masaj circular… sau adăugați câteva lingurițe în cadă pentru o baie relaxantă și revigorantă.

Să aveți o primăvară frumoasă și plină de vitalitate!

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

 

La Chic Boutique

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.