Revitalizare de primăvară: body scrub cu mentă revigorant

body scrub homemade

Un body scrub este recomandat cel puțin o dată pe săptămână, mai ales în ritualul de pregătire al pielii pentru vară, soare, bronz. Vă propun o rețetă homemade aromată și delicioasă pentru un body scrub cu efect revigorant.

A venit primăvara și vremea frumoasă de afară a înlăturat ca prin minune orice urmă de tristețe și deprimare… sper! Tonusul general a urcat la cote nesperate datorită exploziei de culoare și de viață, iar pielea noastră ar trebui să îi urmeze exemplu.

Vă propun azi o doză generoasă de revitalizare de primăvară pentru pielea corpului. O doză de revitalizare sub forma unui body scrub cu mentă revigorant.

Body scrub-ul revigorant este potrivit oricărui tip de piele și contribuie la înlăturarea celulelor moarte, stimulând circulația și lăsând pielea fină și delicată. Va fi atât de plăcută la atingere…

Body scrub-ul revigorant include ulei esențial de grapefruit. Acesta este un stimulent limfatic cu proprietăți diuretice și detoxifiante, care contribuie la lupta împotriva celulitei.

Acestuia i se alătură uleiul de migdale, cu un efect intens hidratant.

Iar nota parfumată și revigorantă este imprimată de uleiul esențial de mentă, care stimulează circulația.

body scrub menta_homemade

Dar iată rețeta simplă a acestui body scrub cu mentă revigorant

– Pentru 100ml de scrub ai nevoie de: 4 linguri de sare de mare (dacă vrei un produs mai abraziv, poți folosi sare de masă), 1 ligură de frunze de mentă proaspătă (poate fi și mentă uscată), 1 lingură de ulei de migdale, 5 picături de ulei esențial de mentă și 2 picături de ulei esențial de grapefruit.

– Pentru a-l prepara, se amestecă toate ingredientele într-un bol și se păstrează într-un recipient închis ermetic, într-un loc ferit de lumină și căldură.

Aplică-l pe pielea umedă, prin masaj circular… sau adaugă câteva lingurițe în cadă pentru o baie relaxantă și revigorantă.

Să aio primăvară frumoasă și plină de vitalitate!

 

CITEȘTE ȘI: Spa pentru ten la tine acasă

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Miracle Garden: cel mai instagramabil loc din Dubai

Următor

La MODEXPO au fost expuse colecții de haine, pantofi și accesorii pentru fiecare stil