Cum am mai recunoscut, sunt mare amatoare de dulciuri si inghetata se inscrie printre pasiunile mele. De la lansarea Mega Image Concept Store mi-a atras atentia barul de inghetata La Strada, iar astazi am considerat momentul ideal pentru a o si degusta. Evident nu m-am limitat la un singur sortiment, am luat 8 (tiramisu, turta dulce, fructul pasiunii, cirese, capsuni, zmeura, lime si caise) si de cum am ajuns acasa le-am incercat.
Sunt toate delicioase (recomand in mod special turta dulce, fructul pasiunii si capsuni), dar nu despre gustul lor divin vroiam sa va povestesc ci de descoperirea pe care am facut-o studiind ambalajul de take away: doua retete de cocktailuri nealcoolice cu inghetata.
S-a nimerit sa am “ingredientele” unuia si vi-l recomand (poate mai la vara pentru cei care nu sunt neaparat fani inghetata, desi eu as manca-o in orice sezon). Iata si reteta: se numeste “Fashionista” si ai nevoie de sorbet La Strada de capsuni si fructul pasiunii, o banana, sirop de zmeura, 100 g de capsuni si 100 g de coacaze (pot fi si congelate, gasesti tot la Mega Image Concept Store). Se mixeaza in blender 3 linguri din fiecare tip de sorbet cu banana, capsunile si coacazele, precum si 3 linguri de sirop de zmeura timp de 8 secunde si apoi se toarna in cupe reci. Mie mi-au iesit 4 cupe, dar depinde evident de dimensiuni.
Al doilea cocktail, il puteti incerca voi si sa-mi scrieti impresiile, se numeste “Chocolate Glam” si necesita urmatoarele ingrediente: 3 lingurite si jumatate de cafea instant granulata, 3 cani de lapte rece, 3 linguri de sirop de ciocolata, 2 lingurite de zahar, 3 linguri de inghetata La Strada de ciocolata si doua linguri de inghetata La Strada de caramel. Se amesteca laptele, cafeaua, siropul si zaharul intr-un blender, se toarna amestecul in pahare inalte, completandu-se cu inghetata si decorandu-se cu ciocolata rasa.
Astept parerile voastre daca le incercati, oricum eu va recomand un tur prin noul Mega Image de la Piata Gemeni.