păr sănătos

Tratament simplu pentru un păr sănătos

Vrei un păr sănătos și acum ai și timpul necesar pentru a ți-l oferi. Nu trebuie neapărat să te arunci la produse scumpe, cu ingrediente prețioase. Îi poți oferi hrănire și strălucire cu doar câteva lingurițe de uleiuri naturale.

Nu este complicat, doar solicită puțin timp și te ține câteva ore bune în casă (pe vremea aceasta superbă, dar de care oricum nu prea putem profita acum). Și oricum, un păr săsătos merită puțin efort, nu-i așa?

Iată deci tratamentul simplu, pe bază de ulei de argan, care mă ajută să resuscitez vârfurile uscate și să previn deteriorarea lor. Este de fapt o mască cu uleiuri naturale, care poate fi aplicată pe părul uscat, cu 30 de minute sau chiar o oră înainte de a spăla părul.

Uleiul de argan hrănește firul de păr, conferindu-i strălucire și stimulându-i creșterea. Iar aceasta datorită concetrațiilor ridicate de acizi grași esențiali, acid oleic și linoleic.

Prepararea tratamentului este extrem de simplă, iar ingredientele se pot achiziționa online fără prea mari bătăi de cap.

Rețetă tratament pentru păr sănătos

Ingrediente: o linguriță de ulei de argan, două lingurițe de ulei de măsline și o linguriță de ulei de sâmburi de struguri sau de ulei de migdale.

Se amestecă bine cele trei uleiuri și se aplică compoziția pe părul uscat. Se acoperă cu o cască de duș, pentru ca acțiunea tratamentului să fie și mai eficientă. După 30 de minute sau chiar o oră, se spălă părul ca de obicei, cu șampon și balsam.

După două sau trei aplicari se observă deja o diferență notabilă pentru păr.

Tratamentul este benefic și pentru piele, uleiurile incorporate fiind recunoscute pentru proprietățile hidratante și regenerante.

Sper ca acest tratament pentru păr sănătos să vă fie de folos și chiar aștept feedback-urile voastre în urma utilizării.

ALTE TRATAMENTE NATURALE PENTRU UN PĂR SĂNĂTOS GĂSEȘTI AICI.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Tiramisu cu căpșuni

Următor

Rețetă de pâine simplă cu doar 4 ingrediente