Restaurant Scoici și Creveți: „seafood bag” pentru fanii fructelor de mare

Fanii fructelor de mare din București au numai motive de bucurie, restaurantul Scoici și Creveți a lansat un nou concept: „seafood bag”. Îți povestesc mai jos cum stă treaba cu această „pungă cu fructe de mare” și de ce ar trebui să o încerci cât de curând dacă ești fan scoici, creveți, raci, calamari și alte asemenea. 

Conceptul de seafood bag nu este o invenție recentă, avându-și originile în New Orleans, dar cu certitudine este una genială. Despre ce este vorba? Diverse tipuri de fructe de mare sunt fierte într-un amestec aromat împreună cu diferite legume, iar apoi sunt servite la masă în pungi transparente de plastic.

La Scoici și Creveți, poți alege între creveți, creveți Black Tiger, scoici în cochilie, midii, raci, calamar, tentacule de caracatiță, homar și homar Jamaica. Alături de fructele de mare, pentru un plus de savoare, la capitolul legume poți opta pentru cartofi, porumb și brocolli, sau chiar pentru cârnat afumat. Alegerile nu se opresc aici, ai la dispoziție 6 tipuri de sosuri dintre care să alegi unul care se va adăuga în punga cu fructe de mare – the green one, caju, thai curry, red hot, garlic butter și smoked red, iar la final trebuie să indici cât de iute dorești amestecul – deloc, blând, mediu sau aprig, pentru cei foarte curajoși.

Un mic detaliu și o precizare necesară: seafood bag nu este pentru fandosiți! Fructele de mare se mănâncă direct din pungă, cu mâna (vei avea însă la dispoziție mănuși din plastic). Da, va fi haos pe masă, dar să vezi ce distractiv este. De gust, nici nu-ți mai povestesc – fructele de mare sunt absolut delicioase în această variantă.

Seafod bag =  Messy, delicious, fun!!!

Eu am încercat un mix de creveți, calamari și caracatiță cu sos de unt și usturoi… A fost demențial! Porția însă mult prea mare pentru două persoane, chiar și super înfometate cum eram noi.

Îți recomand deci o vizită la Scoici și Creveți pentru o porție, pardon pungă, delicioasă de fructe de mare. Îi găsești pe Calea Victorie la nr. 163. Pentru serile călduroase de vară, terasa restaurantului este o oază perfectă pentru o evadare la o cină delicioasă.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Mamma Mia 2. Here We Go Again!

Următor

MINI pilot de raliu de regularitate