Restaurant Beirut: cel mai bun ras asfour din București

Ador mâncarea libaneză și evident am câteva feluri favorite, pe care le comand fără excepție în restaurantele cu specific. Printre acestea, la loc de cinste, se află Ras Asfour, acele fâșii delicioase de carne de vită în sos de rodii… senzațional, dacă este pregătit cum trebuie.

După ce am încercat deci acest deliciu culinar libanez într-o multitudine de restaurant, pot afirma cu tărie că cel mai bun Ras Asfour din București se poate mânca într-un mic local cu specific libanez din zona Arcului de Triumf, Restaurant Beirut.

Am descoperit restaurantul Beirut cu multă vreme în urmă și nu am fost niciodată dezamăgită de experiența oferită. Fac cel mai bun labneh (crema de iaurt libaneză), cu o textură bogată, delicioasă, să mănânci o lipie întreagă numai cu el.

Tot la capitolul aperitive, vă recomand să încercați, dacă ajungeți la restaurantul Beirut, shanklish, o salată de brânză specială, ușor picantă, perfectă pentru a-ți stimula apetitul, humusul cu carne și baba ganoush (vinetele coapte cu roșii și usturoi).

Și pentru că am ajuns la felul principal, subiectul povestirii mele de altfel, nu există un preparat mai delicios ca acest Ras Asfour, alături de o porție generoasă de cartofi picanți (minunați și aromați). Feliile de carne se topesc efectiv gură, iar sosul de rodii este perfect echilibrat, nici foarte acrișor, nici prea dulce, absolut divin.

Era să uit… neapărat, comandați și o lipie picantă… e senzațională în combinație cu toate aperitivele libaneze.

Eu vă doresc poftă bună și vă recomand cu căldură restaurantul Beirut din București.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Travel light: Embryolisse Lait-Crème Concentré, ideală pentru vacanțe

Următor

10 destinații de vacanță inspirate de pe Instagram