Repetto, parfum de balerine

Gratie, panglici de satin, tulle, perfectiune, feminitate, plié, poante, tutu si balerini descriu un univers incantator si plin de eleganta, cel al balerinelor. Parfum de balerine este ceea ce mi-a sugerat, din primul moment in care l-am incercat, noul parfum Repetto, de fapt primul al casei specializate in realizarea celebrilor balerini.

parfum_repetto_balerine

Istoria Repetto incepe sa se scrie in 1947, odata cu prima pereche de balerini cusuti de Rose Repetto pentru fiul sau, imbogatindu-se pe parcurs cu diferite colaborari inedite: in 1956, Brigitte Bardot face furori in filmul „And God Created Woman” cu balerinii „Cenusareasa” creati special pentru ea de Repetto, iar in 1970, Serge Gainsbourg isi insuseste pantofii Zizi, a caror imagine si devine.

balerini_repetto_cendrillon_brigitte_bardot

Primul parfum Repetto este inspirat, ca intreaga poveste a brand-ului, de balerine, de gratia si frumusetea acestora. Parfumul Repetto este o combinatie cuceritoare de mosc, ambra, esenta de trandafiri, vanilie, flori de cires si flori de portocal. Este un parfum dulce si delicat, debordand de optimism si senzualitate. Asemenea unei balerine! De aceea eu mi l-am si intitulat in gand parfum de balerine.

parfum_repetto_balerine

Incercati parfumul Repetto in magazinele Sephora (este una dintre noutatile minunate ale toamnei) si scrieti-mi impresiile voastre, sunt foarte curioasa sa aflu ce impresie va lasa.

Si pentru ca balerinele sunt inspiratia mea de astazi, va las in compania unor imagini celebre cu Marilyn Monroe balerina.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cele mai vesele orase din lume

Următor

Bijuterii Cher Dior