Reduceri de 70% pe ASOS

Chiar daca ultimele zile extrem de insorite anunta mai degraba primavara, nu trebuie sa uitam ca abia am intrat totusi in februarie si mai avem cel putin o luna de iarna, fara sa luam in considerare inceputul friguros de primavara. Scopul pledoariei mele introductive este de a va atrage atentia asupra ultimelor reduceri de pe ASOS, la geci si paltoane.

Sigur v-a tentat iarna aceasta un palton oversized (revelatia sezonului) sau o haina de blana ecologica. Acum aveti ocazia de a alege dintr-o selectie de peste 900 de articole, geci, haine groase si paltoane cu reducere de pana la 70%.

Eu am selectat cateva, le gasiti mai jos ca sugestii, dar va recomand, daca bugetul va permite in acest moment, sa intrati pe ASOS, pentru ca o haina groasa este mereu o investitie buna, chiar si la final de sezon rece (desi daca ar fi sa ne luam dupa buletinul meteo, nu suntem chiar la finalul iernii).

Mi-au placut foarte mult iarna aceasta, asa cum va spuneam, paltoanele scurte oversized si de aceea am ales 3 modele: un palton cu tinte , un palton de lana, disponibil in 2 culori si un palton din tweed de la Mango; 2 modele de geci de blana ecologica: una leopard si una scurta, foarte fina, Mango; un palton lung crosetat foarte interesant la 48 de euro, redus de la 121 si pentru ca in orice anotimp o geaca biker de piele este o piesa cheie in garderoba, am gasit una cu guler cu tinte, redusa de la 87 la 39 de euro.

Toate produsele sunt disponibile in acest moment in aproape toate dimensiunile.

Succes la shopping, daca sunteti printre norocoasele si inspiratele care si-au mai pastrat un buget pentru finalul perioadei reducerilor.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Concurenta chic pentru celebrii Converse

Următor

Benefit Fine One One – blush chic