Red Moon

Se apropie Craciunul si surprizele se tin lant. Eu tocmai am descoperit unul dintre cadourile pe care mi le doresc de la Mos Craciun. Este vorba de ultima lansare a Danei Rogoz – plicul Moon rosu.

Ca si editia de vara, plicul Moon alb, editia limitata de Craciun a fost lansata intr-un cerc restrans, privilegiat, de prietene, cititoare si fane ale blogului Danei, chiar de Mos Nicolae, pe 6 decembrie.

Plicul Moon Rosu este o editie limitata, de Sarbatori, dintr-o piele usor sidefata, este elegant si pretios. Poate fi comandat cu fata oglinda (cu piele rosie ca plicul pe spate, deci automat 2 fete, 2 plicuri diferite) asemenea celorlalte versiuni ale plicului Moon by Dana Rogoz.

Daca vreti sa il comandati (plicul costa 300 ron; comanda@moonbydanarogoz.ro) trebuie sa va grabiti pentru ca plicul Moon rosu este o editie speciala de Sarbatori si la cat de bine arata in poze sunt sigura ca se va epuiza rapid.

Sunt foarte curioasa de combinatiile posibile ale noului plic Moon by Dana Rogoz si fetele disponibile, desi sunt convinsa ca Dana  ne va surprinde curand cu noi lansari in acest domeniu.

Acum va las, fug sa comand plicul Moon rosu… sau mai bine sa ii scriu lui Mos Craciun!

6 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Avanpremiera: colectia H&M SS14

Următor

Targuri de Craciun la Bucuresti