Recomandari pentru weekend

Recomandari de weekend

Weekend-ul de apropie si se pare ca vom avea noroc si saptamana aceasta de vreme frumoasa. Daca nu ai plecat inca in vacanta sau nu te tenteaza o escapada la mare, la soare, iata cateva recomandari de weekend.

Dupa succesul de la Sibiu, Feeric Fashion Days  se muta pentru 3 zile (intre 4 si 6 iulie)  la Alba Iulia. Sambata si duminica isi vor prezenta colectiile la Alba Iulia designerii : Evgheni Hudorojcov, Giuka, Mihaela Cirlugea, Anca Stanila, Adriana Delia Barar, Gabriela Atanasov, Rozalia Bot, Iulia Manciulea Tileaga, Anamaria Sut, Adina Buzatu. Detalii despre Feeric Fashion Days Alba Iulia si programul detaliat le gasiti pe pagina Feeric.

Recomandari de weekend - Feeric Fashion Days Alba Iulia

Pentru putina miscare, multa distractie si socializare, sambata incepad cu ora 10.00, pe terasa mall Promenada din Bucuresti esti asteptata la Cosmo Glam Sports. Sephora Romania a pregatit sesiuni de make-up si multe surprize.

Recomandari de weekend - Cosmo Glam Sports

De la ora 20:00, Thirty Seconds To Mars aterizeaza la Bucuresti, pentru un concert care se anunta fantastic, la Romexpo. Se spune ca este una dintre cele mai spectaculoase trupe live, asa ca mi-am propus sa nu ratez concertul.

Recomandari de weekend - Thirty seconds to Mars - Concert Bucuresti

Duminica, 6 iulie, nu ratati a doua editie a targului Aseyda Family Boutique, la Dianei 4. Minuni si tentatii pentru parinti si copii, plus o tombola cu premii interesante sunt argumente puternice pentru a-i face o vizita. In plus, atmosfera de la Dianei 4, unde poti bea un cappuccino cu scortisoara exceptional, e una perfecta pentru o iesire placuta in familie (si nu numai) de weekend. Printre expozanti se numara: Aseyda, Mineralium Dead Sea, Laboratorul de papioane, Fuyor, Camara cu Bunatati, One Beat Fashion, Catryoshka, Divine Necklaces, Botoselul fermecat, Loom Bands, Piticool, Corinne Style, Chandra Natural Soap, ThePonytail.ro, Squares Store, Agora si Ema – rochii de ocazie.

Family Boutique by aseyda

Rezerva dupa-amiaza de duminica pentru o plimbare la mall, pentru un eveniment unic, marca Kenzo. Duminica, 6 iulie, incepand cu ora 17:00, in pacarea Baneasa Shopping City, Kenzo ne invita un eveniment „infloritor”: balonul Kenzo va inflori cerul eliberand mii de baloane cu surprize – o vacanta la Paris, plimbari cu balonul si parfumuri Kenzo. Va fi deci o „vanatoare” de baloane, fiecare balon avand atasat un card pe care vei descoperi premiul castigat.

Kenzo infloreste cerul

Si tot duminica, in 7 orase din tara – Bucuresti, Alba Iulia, Baia Mare, Brasov, Cluj, Deva si Iasi – se desfasoara Skirt Bike 2014. In Bucuresti, punctul de intalnire este Parcul Copiilor, de unde se porneste la ora 16:00.

Skirt Bike 2014

Se anunta un weekend minunat. Pe unde ne vedem? 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fusta ampla
Anterior

Fusta ampla

Crema ingrijire picioare Ivatherm
Următor

Crema pentru ingrijirea picioarelor Ivatherm