Recomandare film:
We’re the Millers

A fost saptamana comediilor, din punct de vedere cinematografic vorbind, si am incheiat-o cu una dintre premierele saptamanii – We’re the Millers (Noi suntem familia Miller).

Sincer, mi-a placut mult. Este o comedie in care poantele si situatiile amuzante se succed rapid, personajele si dialogurile starnesc hohote de ras, cu un happy end tipic american.

We’re the Millers este povestea aventurilor amuzante prin care trece o falsa familie tipic americana in incercarea de a trece granita dintre Mexic si Statele Unite cu o importanta cantitate de droguri. Fiind un film de comedie nu comentam motivatiile personajelor sau conjunctura care i-a adus impreuna, mai ales ca in final alegerile eroilor principali sunt cele corecte, din punct de vedere moral si social.

Mie mi-a placut comedia Noi suntem familia Miller:

-pentru personaje: perfect construite pentru un film de comedie si perfect interpretate. Favoritele mele sunt personajele interpretate de Jennifer Aniston (stripperita experimentata Rose devenita peste noapte mama cu 2 copii adolescenti), Ed Helms din Marea Mahmureala (in rolul traficantului de droguri fara scrupule ce se ascunde in spatele omului de afaceri prosper, educat si simpatic) si Will Poulter (tanarul ingenuu si sufletist, sarmant de sincer, devenit membru al familiei Miller din dorinta de a ajuta, nu din interese banesti asemenea celorlalti membri).

Invalid Displayed Gallery

-pentru ca am ras cu pofta. Sunt cateva scene incredibile cum ar fi initierea tanarului Kenny Miller (Will Poulter) in arta sarutului de catre presupusa sa mama (Jennifer Aniston) si presupusa sa sora (Emma Roberts) sau momentul de striptease intr-un service auto al doamnei Miller (Jennifer Aniston) pentru a-si demonstra adevarata identitate in fata traficantului mexican pe care l-au furat fara intentie.

-pentru finalul exact asa cum mi l-as fi dorit de la o comedie – cei rai sunt pedepsiti, cei buni castiga si mai mult raman impreuna, ca o familie… descoperiti in film exact cine si in ce fel.

Si ca un pont, daca ajungeti la filmul We’re the Millers, nu ratati scenele bonus de la final, mai ales daca sunteti fani ai serialului Friends.

Nu va dezvalui mai multe, va recomand We’re the Millers pentru una dintre serile in care doriti sa va binedispuneti  sau in weekend pentru a va relaxa cu un film usor si comic.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Colectia Stefanel toamna 2013

Următor

Evenimentul toamnei – Cosmetics Beauty Hair 2013