Recomandare film: Viata la 40 de ani

Am fost la avanpremiera filmului „Viata la 40 de ani” („This is 40” – titlul original) si, desi nu este o comedie prin prisma subiectului abordat, am ras aproape tot filmul datorita dialogurilor si personajelor.

Pe scurt, este vorba de dificultatile de comunicare si plictiseala care intervin dupa 14 ani intr-un cuplu cu 2 copii. Desi varsta de 40 de ani si problemele par sa ii copleseasca (financiare, micile afaceri ale celor doi avand dificultati; sentimentale, relatia dintre soti transformandu-se mai degraba intr-un parteneriat sau prietenie; familiale, el cedand in permanenta unui tata profitor, ea suferind din cauza racelii unui tata care a abandonat-o la 8 ani si impreuna incercand fara succes sa gestioneze relatia cu o fiica adolescenta), iar rezolutiile de armonie si viata sanatoasa sunt in permanenta incalcate, Pete si Debbie gasesc resursele si regasesc dorinta de a continua impreuna.

Filmul este o desfasurare de scene si situatii amuzante, cu dialoguri si personaje hilare, iar finalul pozitiv il transforma dupa parerea mea intr-un film usor de vizionat si digerat, chiar si intr-o seara friguroasa, dupa birou, care destinde si amuza, chiar daca pe alocuri te poate intrista.

Personajele principale sunt interpretate de Leslie Mann (Knocked up, Big daddy, 40 years virgin) si Paul Rudd (Friends, P.S. I love you, How do you know), dar adevaratul star al filmului este evident Megan Fox, care apare in rolul uneia dintre angajatele magazinului detinut de Debbie, dama de companie ocazional in timpul liber.

Mie mi-a placut deci ” Viata la 40 de ani” si vi-l recomand, sper sa va binedispuna si relaxeze.

 

3 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Noutati pentru unghii

Următor

Pizzeria Interbellico - un restaurant chic