Recomandare film: The big wedding

The big wedding (Nunta cu peripetii) este asa cum speram si chiar mai mult, o comedie savuroasa  de weekend sau care poate incheia in mod placut o zi ploioasa si agitata. Chiar si prietenii mei care nu creditau The big wedding cu mai mult de „o comedie romantica cu Robert de Niro” au fost incantati. Filmul este condimentat in permanenta de poante si situatii amuzante, personajele colorate sunt pline de umor, iar dialogurile savuroase.

The big wedding (Nunta cu peripetii) este o comedie  savuroasa despre o familie trasnita pusa in situatii ilare. Triunghiul amoros format de Robert De Niro – Susan Sarandon, care arata demential la cei 67 de ani  – Diane Keaton (parintii adoptivi ai mirelui), pretiosii scapatati (parintii miresei), preotul alcoolic interpretat de Robin Williams, povestea de dragoste dintre tanarul doctor virgin (fratele adoptiv al mirelui) si dezinvolta columbianca (sora naturala a mirelui), toate acestea constituie ingredientele celei mai amuzante comedii pe care am vazut-o in ultimele luni.

Povestea este simpla:  Ellie (Diane Keaton) si Don (Robert De Niro) traiesc separati de 10 ani, de cand acesta a ales sa isi petreaca viata cu cea mai buna prietena a nevestei  sale, Bebe (Susan Sarandon), care insa s-a dovedit o mama excelenta in aceasta perioada pentru cei trei copii ai cuplului (Jared, Lyla si Alejandro). Alejandro a fost adoptat din Columbia pentru a i se oferi o viata mai buna, iar acum, cu ocazia nuntii sale cu Missy (Amanda Seyfried), mama sa naturala, aparent o catolica infocata, a decis sa ii fie alaturi. Prezenta acesteia la nunta va da peste cap echilibrul fragil al acestei familii traznite deoarece Alejandro le solicita parintilor sai adoptivi – Ellie si Don – sa pretinda in fata mamei sale naturale ca sunt inca cuplul ideal, imaginandu-si dezamagirea acesteia daca ar afla de divort si concubinajul lui Don cu Bebe.

Evident ca aceasta falsa casnicie genereaza nenumarate probleme, situatii hilare, care fac deliciul acestei comedii.

Eu iti recomand cu caldura comedia The big wedding (Nunta cu peripetii), te va destinde si binedispune.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cele mai frumoase pictoriale din mai

Următor

Eva – Design romanesc