Recomandare film – Star Trek In intuneric

Desi am omis Star Trek Into Darkness din lista marilor premiere ale lunii mai si imi pare rau, iata ca este prima avanpremiera la care sunt invitata luna aceasta. Am vazut Star Trek In intuneric 3D la Imax in Cinema City Cotroceni si nu-mi imaginez un alt loc mai potrivit pentru vizionarea unui astfel de SF.

Nu sunt fana a genului SF (este a doua oara cand o mentionez si a doua recomandare de film SF pe care o fac pe blog, deci in curand situatia se poate schimba) si nici a seriei Star Trek (singura tangenta cu echipajul navei Enterprise a fost in copilarie cand urmaream serialul nou, cu Jean Luc Picard), dar si in calitate de neinitiata in acest univers, am apreciat Star Trek In Intuneric. Iata si trailerul oficial pentru Star Trek Into Darkness.

Star Trek Into Darkness este dupa parerea mea SF-ul in stare pura, dispunand de toate ingredientele unui film SF de cea mai buna calitate: explorarea spatiului, nave spatiale super-sofisticate, civilizatii extraterestre si efecte speciale din plin.

Nu trebuie sa fi urmarit serialul sau filmele anterioare din seria Star Trek, sa cunosti personajele sau povestile de la bordul navei Enterprise si nici sa fii fan SF pentru ca Star Trek In intuneric sa te incante. Pe mine filmul m-a fascinat si nu-mi dau seama cat de mult au contribuit imaginile 3D extraordinar de reale din Imax la impresia puternica pe care mi-a lasat-o Star Trek Into Darkness.

Efectele speciale sunt uluitoare, cadrelele extrem de bine filmate, dialogurile amuzante, iar personajele bine alese – mi-au placut Chris Pine in rolul capitanului James Kirk, Zachary Quinto (care nu mi-a placut in rolul negativ in serialul Heroes) in rolul Spock (secundul capitanului Kirk), Zoe Saldana in rolul locotenentului Uhura (iubita lui Spock) si Simon Pegg in rolul capitanului Scott (Scotty, inginerul sef al navei Enterprise).

Star Trek In intuneric are cam de toate: efecte speciale, dar si accente dramatice, momente de romantism, dialoguri si scene extrem de amuzante, si cel mai important – un very happy end. De aceea eu va recomand Star Trek In intuneric, dar obligatoriu 3D, la IMAX in Cinema City, pentru o experienta spectaculoasa.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Mulaj Couture – croitorie fara probe

Următor

Pensule de artist
Make Up For Ever