Recomandare film: Robocop

Cine nu cunoaste povestea celebrului politist cibernetic Robocop? Daca ati urmarit in copilarie serialul, asemenea mie, sau aveti in familie fani ai seriei de filme din anii ’80 cu Peter Weller in rolul principal, trebuie sa stiti ca povestea nu s-a schimbat in noua productie ce se lanseaza astazi in cinematografe, doar ca realizarea este mult mai spectaculoasa.

Nu sunt fana a genului, iar Robocop a reusit sa ma tintuiasca in scaun cu sufletul la gura timp de 2 ore, in atmosfera extraordinara, e adevarat, a Romtelecom IMAX.

Actiunea filmului regizat de brazilianul Jose Padilha (castigator al unui premiu Ursul de Aur la Berlin in 2008) se desfasoara in 2028, avand ca locatie Detroit, ca si productiile anterioare. Tanarul politist Alex Murphy (interpretat de Joel Kinnaman din serialul The Killing), sot si tata, devine victima unui atac, in urma unei explozii suferind traumatisme grave. Solutia pentru a-l mentine in viata vine de la Raymond Sellars,  detinatorul companiei OmniCorp, specializata in tehnologie robotica, responsabila cu furnizarea soldatilor roboti pentru interventii in zonele de conflict. Astfel, Alex este „reconstruit”, sub forma unui hibrid om-robot, noul corp mentinandu-l pe acesta in viata si oferindu-i  companiei OmniCorp posibilitatea de a demonstra ca poate depasi prin tehnologie limitarile robotilor – soldati legate de sentimente si constiinta.

Robocop (2014) este un SF veritabil, care prin realizare si efecte speciale va atrage si cuceri si publicul neavizat. Si daca pot adauga, Robocop contine si cateva lectii excelente de marketing (de pozitionare produs si comunicare mai ales), pe care specialistii in domeniu le vor aprecia cu siguranta.

Mie mi-a placut Robocop, este un film de actiune care te tine in tensiune, foarte bine inchegat si, cu riscul de a ma repeta, excelent realizat, o adevarata super productie americana.

Robocop, distribuit de Forum Film (specialistul in super productii se pare, luand in considerare seriile Hunger Games si The Hobbit) intra astazi in cinematografele din Romania si este recomandarea mea de film pentru acest weekend.

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

MoonByDanaRogoz.ro

Următor

Recomandare film: Eroii Monumentelor