Recomandare film: o nouă Misiune Imposibilă pentru Tom Cruise

Misiune Imposibilă

Nicio săptămână fără o incursiune la cinema. Pentru weekend-ul acesta vă recomand noua Misiune Imposibilă, asumată și evident dusă la capăt iarăși cu succes de Tom Cruise – Mission : Impossible – Rogue Nation.

Cascadorii uluitoare, efecte speciale, transformări extraordinare, urmăriri incredibile și o distribuție pe care și-ar dori-o probabil producătorii oricărui film de acțiune (Tom Cruise, Jeremy Renner – l-ai văzut de curând în Avengers, Alec Baldwin, Sean Harris –din Serena și The Borgias, Rebecca Ferguson – ai văzut-o poate în serialul The White Queen sau în Hercules, anul trecut, Ving Rhames și Simon Pegg, mai vechii prieteni / asociați în rezolvarea misiunilor imposibile), cam așa sună, pe scurt, recomandarea mea de film de weekendul acesta.

Unitatea specială IMF (Impossible Mission Force) a fost dizolvată, iar Ethan Hunt (Tom Cruise) este urmărit de CIA cu obstinență. Fără sprijin oficial, Ethan apelează la vechii parteneri pentru neutralizarea unei rețele periculoase de foști agenți ai diferitelor agenții internaționale de spionaj – The Syndicate – responsabilă de o serie de atacuri teroriste din ce în ce mai agresive. Ce urmează este un amalgam de misiuni imposibile: o scufundare într-o cameră centrifugă plină de apă, urmăriri la limită pe motocicletă, lupte corp la corp și exerciții de echilibristică în Opera din Viena… pe care cel mai bine le descoperi tu, în cinema.

Mission: Impossible – Rogue Nation (Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă) rulează de săptămâna aceasta în cinematografe, fiind distribuit în Romania de Ro Image. Pentru o experiență completă, îți recomand să vizionezi Misiune: Imposibilă în T Imax din Cinema City Cotroceni.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Vara aceasta port galben

Ciuc Radler Romania Activa
Următor

Jurnal de călătorie: Ciuc Radler România Activă după 14 zile