Recomandare film: Man of Steel

Unul dintre cele mai asteptate productii de anul acesta, Man of Steel, a avut in sfarsit avanpremiera aseara. Superman se introarce astfel cu o poveste noua, cu o geneza si o istorie diferite, intr-o productie spectaculoasa si costisitoare. Superman este eroul meu favorit din copilarie, poate si datorita lui Christopher Reeve, care l-a incarnat pe iconicul personaj intre 1878 si 1987 in Superman, Superman II, Superman III si Superman IV: The Quest of Peace.

Man of Steel spune insa o poveste diferita, introducand noi personaje in viata eroului, conferindu-i mai multa putere. Man of Steel este un film cu foarte multa actiune, efecte speciale spectaculoase si un supererou care se descopera si reinventeaza in permanenta.

Regizorul Zack Snyder a vrut sa deconecteze total acest film de toate cele anterioare cu Superman (fie ca este vorba de filme sau de diferitele seriale), incepand evident inca din titlu si alegand un nou actor in rolul principal, Henry Cavill, in locul lui Brandon Routh care il intruchipase pe Superman in cea mai recenta ecranizare – Superman returns din 2006.

Man of Steel se detaseaza net fata de anterioarele incarnari ale lui Clark Kent, filmul narand si brodand o noua istorie a sa, de la inceputuri (finalul surprinzand venirea lui Clark la Daily Planet si deschizand astfel larg calea catre noi continuari).

Nu va voi dezvalui insa mai multe detalii despre actiunea filmului, va las sa o descoperiti cu sufletul la gura asemenea mie, iata insa de ce eu cred ca Man of Steel trebuie vazut si este recomandarea mea de film pentru astazi.

Superman a fost reinventat. In Man of Steel, Superman este mai puternic ca niciodata, nimic nu il poate rani, Zack Snyder eliminand chiar si kriptonita (singura slabiciune a super eroului din ecranizarile anterioare) pentru a crea un supererou complet. Totodata, latura emotionala a eroului a fost amplificata.

Efectele speciale si decorurile sunt fabuloase: de la primele imagini, de pe Planeta Krypton unde tehnologia se impleteste fabulos cu legenda (locuitorii planetei utilizand ca mijloace de locomotie atat navete hitech cat si dragoni inaripati) si pana la scenele finale de lupta, pe fundalul unui Metropolis cuprins de flacari.

Distributia este una foarte interesanta si unul dintre atuurile filmului: Henry Cavill (din The Tudors, Stardust, The Count of Monte Cristo) in rolul Clark Kent, Amy Adams (Julie & Julia, Enchanted, Leap year) in rolul Lois Lane, Russel Crowe in rolul Jor-El (tatal lui Superman), Diane Lane in rolul Martha Kent, Kevin Costner in rolul Jonathan Kent, Laurence Fishburne in rolul Perry White.

In final, pentru o experienta completa, va recomand sa vedeti filmul Man of Steel 3D in Imax si astept opinii!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Rentals in Blois & Amboise – vacanta pe Valea Loarei

Următor

Noua gama Botanics