Recomandare film: Last Vegas

La final de an (sau inceput, cum vreti sa considerati) in cinematografe sunt numeroase filme de vazut, lucru normal oarecum tinand cont de perioada Sarbatorilor cand avem parte de suficienta socializare, mancare si bautura, incat o iesire la film pare cea mai potrivita alegere pentru o seara de iarna.

Si gasiti actiune & aventuri (47 Ronin – mie mi-a placut foarte mult si The Hobbit pentru fanii trilogiei Stapanul Inelelor si ai lui Orlando Bloom), desene animate (Frozen sau Saving Santa), dar si comedii bune si amuzante (Delivery Man sau Last Vegas).

Despre Last Vegas sau Burlaci intarziati vreau sa va povestesc si eu, de fapt sa vi-l recomand, este o comedie spumoasa cu o distributie de zile mari: Michael Douglas, Robert de Niro, Morgan Freeman si Kevin Kline.

Last Vegas este o comedie de situatii, hotararea de a se insura a ultimului burlac al grupului de prieteni din copilarie ajunsi la varste venerabile de peste 70 de ani este intampinata cu bucurie de aproape toti camarazii sai datorita petrecerii care o va precede, desi este povestea a ceea ce se poate intampla in Las Vegas atunci cand toate merg cum trebuie, aflandu-se la polul opus de comedia nebuna Hangover.

Un playboy intarziat, dar inca plin de sarm (Michael Douglas), un vaduv neconsolat (Robert de Niro), un batranel incorsetat de grija exagerata a familiei (Morgan Freeman) si un familist plictisit (Kevin Kline) petrec  un weekend plin de distractie in Las Vegas, reusind sa se impace cu trecutul, sa realizeze cat sunt de norocosi, sa constientizeze ceea ce isi doresc cu adevarat si cum vor sa isi traiasca viata in continuare.

Poante amuzante, muzica, distractie, stralucire, actori de exceptie si chiar o aparitie meteorica a lui 50Cents in rol propriu, cam asa este una dintre cele mai tari comedii de anul acesta, Last Vegas. Burlaci intarziati este recomandarea mea de film pentru finalul acestui an, mai ales ca mall-urile si cinematografele sunt printre primele locatii care se deschid dupa Revelion.

Invalid Displayed Gallery

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

De Revelion, experiente multi-senzoriale la Londra

Următor

Tratamente miraculoase pentru unghii