Recomandare film:
Growns ups 2

Ce poti face intr-o zi ploioasa la final de august, cand te cuprinde melancolia si iminenta toamnei si a iernii incepe sa te apese? Sa iesi la cinema sa vezi o comedie dementa, binenteles. Asta am facut eu aseara si a mers de minune, am un alt tonus si parca privesc cu alti ochi ploaia care nu ne paraseste de dimineata.

Growns ups 2 este, asa cum dezvaluie si titlul filmului in romana (Oameni mari si fara minte), povestea aventurilor prin care trec patru prieteni – interpretati de Adam Sandler, Chris Rock, David Spade si Kevin James) – in incercarea de a-si retrai copilaria la varsta adulta. Rezultatul este o comedie absolut tacanita, cu personaje, poante si intamplari pline de umor.

De ce va recomand Grown ups 2?

-pentru ca este un film la care razi din toata inima

-pentru ca este o comedie pentru toata familia – conflictul dintre generatii este unul dintre subiectele abordate cu mult haz in film

-pentru distributie: alaturi de cei patru protagonisti specializati deja pe comedii traznite, in Grown Ups 2 ii mai puteti vedea pe Salma Hayek (care arata atat de hot ca i-ai da cel mult 30 de ani, in niciun caz 46), Steve Buscemi, Shaquille O’Neal, Jon Lovitz, Taylor Lautner (Twilight Saga) si Milo Ventimiglia (Heroes) – apropo de comedie pentru intreaga familie, membrii de orice varsta isi vor regasi idoli sau „cunostinte mai vechi” in film

-pentru ca pe mine m-a destins. Nu a contat ca nu am vazut prima parte – unica legatura cu aceasta fiind personajele, dar pe care le descoperi fara probleme in Grown ups 2. Si desi nu am ajuns la film cu foarte multe asteptari legate de acest film, chiar m-a distrat.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Isabel Marant Resort 2014

Următor

Colectia Stefanel toamna 2013