Reclame de craciun

Mai avem putin mai mult de o luna pana cand vom sarbatori Craciunul. Este una dintre cele mai frumoase perioade din an, una plina de emotii, sentimente si, desigur, cadouri. Imi place la nebunie sa fac si sa primesc la randul meu cadouri. Este acea perioada din an in care toate brandurile ne exploateaza latura sensibila cu tot felul de reclame create special pentru Craciun.

Printre cele mai asteptate reclame de Craciun sunt si cele la John Lewis, un lant de magazine din Marea Britanie. Si asteptarile nu mi-au fost inselate. John Lewis vine cu o poveste emotionanta in care iepurasul vrea sa-i arate prietenului sau, ursul, Craciunul tinand cont ca el hiberneaza si nu s-a bucurat niciodata de aceasta sarbatoare. Sloganul campaniei este „ofera celor dragi un Craciun pe care sa nu-l uite”  si, recunosc, pe mine m-a convins.

In plus, coloana sonora este senzationala. Lily Allen interpreteaza fabulos melodia Somewhere only we know (Keane) si iti transmite ACEA senzatie de Craciun.

John Lewis nu este insa singurul care a lansat reclama de Craciun 2013 in Marea Britanie. Iata si alte reclame de Craciun.

Marks & Spencer

Sainsbury’s

Boots

Tesco

Debenhams

Si in Romania au inceput deja difuzarile reclamelor speciale de Craciun, dar deocamdata reclama care m-a impresionat a fost cea la Coca Cola. Tie care iti place cel mai mult?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Victoria’s Secret Show 2013

Următor

Joico: coafuri extravagante si gama completa de styling