Reclame de Craciun (2014)

Mda… suntem fix in acea perioada a anului. Putin mai mult de o luna pana in Ajun si au aparut deja cele mai frumoase reclame de  Craciun. Este una dintre cele mai frumoase perioade din an, una plina de emotii, sentimente si, desigur, cadouri.

Imi place la nebunie sa fac si sa primesc la randul meu cadouri. Este acea perioada din an in care toate brandurile ne exploateaza latura sensibila cu tot felul de reclame create special.

Una dintre cele mai asteptate reclame de Craciun este si cea a lantului de magazine John Lewis din Marea Britanie. La fel ca si anul trecut coloana sonora este senzationala. Tom Odell vorbeste despre „Real Love” intr-o poveste in care eroul principal este pinguinul Montey, iar povestea de anul acesta a reusit sa impresioneze si mai multa lume, numarul de vizualizari pe YouTube fiind deja de aproape 13.000.000, cu un milion mai putin decat povestea iepurasului si a ursului de la Craciunul trecut.

Reclama de Craciun de la Waitrose nu este la fel de spectaculoasa, dar te face sa adori si mai mult turta dulce si sa te duci la cumparaturi. In plus, coloana sonora este disponibila in iTunes, iar banii sunt donati in scopuri caritabile.

Craciunul fara cei dragi nu este la fel de frumos. Si tocmai asta scoate in evidenta reclama de Craciun de la Boots.

Un Craciun fara luminite este trist. Iar reclama de Craciun de la Tesco tocmai asta ne indeamna sa facem. Sa aprindem luminitele si sa ne bucuram de cele mai frumoase lucruri.

Cand eram mici aveam parte de cele mai frumoase Craciunuri. Debenhams ne indeamna sa redescoperim frumusetea sarbatorilor de iarna. Magic.

In reclama de Craciun de la Burberry vedeta este Romeo Beckham, fiul celebrului David Beckham. Londra devina scena unui muzical fabulos, tema fiind „From London with Love”!

Magia Craciunului este sa descoperim acea mica particica din noi care vrea sa creada in lucruri extraordinare. Este momentul in care evadam din realitatea cotidiana si ne bucuram ca un copil de magia din aceasta perioada. O poveste cu zane in reclama de Craciun de la Marks & Spencer

Si, sa nu uitam de goana dupa cadouri. Oare cine ne va aduce anul acesta cele mai inspirate cadouri?

Am lasat la sfarsit una dintre reclamele care m-a impresionat cel mai mult. Bazata pe realitate, reclama de Craciun a celor de la Sainsbury’s transmite mesajul „Christmas is for sharing”. Povestea se petrece in Ajun de Craciun, pe frontul de lupta dintre trupele germane si cele din Marea Britanie. In aceasta perioada, in magazinele Sainsbury’s va fi disponibila si ciocolata speciala care apare in reclama, iar incasarile vor fi redirectionate catre Royal British Legion, care sustine veteranii de razboi si sotiile victimelor de razboi.

Suntem abia in noiembrie. Dar a fost frumos sa visez inca de pe acum urmarind cele mai frumoase reclame de Craciun. Tie care iti place cel mai mult?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Falling for Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Următor

Fii chic cu Tocmai.ro