Primul magazin stradal H&M

Par atat de indepartati anii in care urmaream pe internet noile colectii si fiecare calatorie in strainatate se transforma intr-un dezmat de cumparaturi in magazinele H&M. De aproape 3 ani avem H&M in Romania, avem colectiile de designer, colectiile Home & Deco si de saptamana aceasta avem si un magazin stradal H&M, in Centrul Vechi, intr-o cladire frumoasa de pe Lipscani.

Asa cum era de asteptat, deschiderea primului magazin stradal H&M din Romania a fost sarbatorita cu tot fastul cuvenit unui astfel de eveniment. Petrecerea VIP care a precedat inaugurarea oficiala a magazinului a reunit, in ciuda ploii torentiale de afara (unica seara ploioasa de saptamana aceasta, dar probabil semn bun, de belsug), o multime pestrita de vedete, pasionati de moda si fani ai brand-ului suedez veniti sa descopere universul fascinant al noului magazin.

Magazinul de pe Lipscani adaposteste colectiile H&M pentru femei (am descoperit evident o multime de noi piese pe care mi le-am trecut mental pe lista de cumparaturi) si barbati, ultimul etaj fiind dedicat produselor home & deco.

Pe scurt, am petrecut o seara minunata in noul magazin H&M din Centrul Vechi.

-Am admirat noile colectii si m-am bucurat de compania unor prietene dragi.

-Am savurat noul meu cocktail favorit – Hugo (Prosecco, sirop de soc, menta, lime).

-Am descoperit magazinul de pe Lipscani etaj cu etaj (este pe 3 niveluri), pe acordurile unor hituri celebre interpretate, pe scena improvizata de la parter, de Maria Radu.

-Si-am poposit mai mult in raionul H&M Home, realizand ca prima si unica vizita de la deschiderea primului magazin home & deco H&M nu mi-a revelat decat in foarte mica masura minunile pe care le ascunde.

Ati ajuns joi la inaugurarea magazinului H&M de pe Lipscani? Daca l-ati vizitat deja, ce impresie v-a lasat?

Foto: Luiza Caradeanu

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

4 comentarii

  1. Chiar ca… mare dreptate ai. Din fericire, acum avem de unde alege, avem o gramada de outlet-uri si magazine ale marilor case de moda. In sfarsit avem acces, chiar daca in multe cazuri, preturile sunt gigantice, merita.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

De toamna...

Următor

Shopping de weekend, oferta limitata