Primul concept store Mega Image

Am avut sansa sa particip aseara la avanpremiera primului concept store Mega Image, situat vis-à-vis de Piata Gemeni (str. Vasile Lascar 108-116). Magazinul este imens, raioanele bine delimitate si semnalizate (raionul de brutarie sau cel de branzeturi, de exemplu, sunt ca niste insule, boutique in boutique, cu un banner indicator circular vizibil de oriunde).

Concept store-ul prezinta si cateva premiere pentru Mega Image – standul La Strada, cu inghetata, Livada cu ceai, insula dedicata ceaiului si cafelei, cu ustensile de ceai, numeroase sortimente de ceai la vrac, standul Danone, unde iti poti crea combinatia perfecta de iaurt si topping, la raionul de macelarie iti poti transa si toca carnea pe loc, Fru Fru are un stand foarte frumos, cu multe preparate noi si interesante, Dopo Poco, un stand de pizza pentru take away, vinoteca, raion de produse pentru diete speciale (de exemplu produse din dieta Montignac).Aleile sunt largi, aerisite, rafturile inteligent dispuse. Sincer cred ca va fi experienta de shopping care merita incercata.

Si daca vreti sa descoperiti noul concept store Mega Image, incepand de azi puteti profita si de tombola de inaugurare, avand ca premiu un Infiniti. Magazinul are o parcare de 100 de locuri, asa ca nu va faceti griji pentru acest aspect. Shopping placut!

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Brunch la Readers Café

Următor

Favoritele mele de pe covorul rosu la SAG 2013